Vierailijat

Tasoitusvaatimus: Green card

Ajanvarausohjeet

Aina kentälle pelaamaan lähdettäessä on ilmoittauduttava caddiemasterille, joka antaa lähtöajan ja opastaa kaikissa kentään liittyvissä asioissa.

Lähtöajat ovat 10 minuutin aikavälein. Kaikki lähtöajat ovat varattavissa joko puhelimitse, teetimen kautta, tai paikanpäällä ennen pelikierrosta. Vieraspelaajien ajanvaraus oikeus on 3 vrk ennen pelikierrosta. Poikkeustapauksissa on caddiemasterilla myös oikeus antaa aikaisemmin lähtövarauksia, esim. ryhmäaikojen ollessa kysymyksessä.

Etukäteen varatun ajan käyttäjän on ilmoittauduttava caddiemasterille vähintään 15 minuuttia ennen kyseistä starttiaikaa. Esteen sattuessa on etukäteen varattu aika ehdottomasti peruutettava hyvissä ajoin. Etukäteen voi varata vain yhden ajan päivää kohti, toisen ajan suhteen on caddiemasterilla oikeus käyttää tilanneharkintaa. Peruuttamatta jättämisistä tai väärin perustein tehdystä aikavarauksesta voi golfyhtiö laskuttaa käyttämättömän peliajan kulut. Pelaajien yhteenlaskettu tasoitus ryhmissä on max 120.

Greeniä koko seutu vaihtopäiväoikeus: Yksi nimetty green fee kullekin Greeniä Koko Seutu-kentälle kaudella 2020. Jokaisesta vaihtopäiväkierroksesta tulee suorittaa toimistomaksu 10€ kyseisen kentän caddiemasterille. Tämä etu on ainoastaan kausipelioikeuden lunastaneille, omalla osakkeella pelaavalle.Voimassa arkisin 1.6- 30.9.2020. Ajanvaraus kenttien vieraspelaajaehtojen mukaan.  Teeaikaa varatessa mainitaan, että pelaat GKS:n osakaskierroksen ja ilmoittautuessa esitetään osakaskortti. Tarkista kenttäkohtaiset green fee-pelaamisen säännöt kunkin kentän kotisivuilta. Huomioithan, että vaihtopäivä ei ole voimassa kilpailuissa tai etukäteen varatuissa tapahtumissa/suljetuissa lähdöissä. Vaihtopäivän voi varata aikaisintaan 3 vrk ennen pelipäivää.

 Jaa