Uusien golfareiden metsästys!

Kausi on lähtenyt hienosti käyntiin. Kenttä on loistavassa kunnossa ja kiitos siitä kenttähenkilökunnallemme. Myös ravintolan uusi menu on otettu hienosti vastaan ja sitä kehittelemme seuraavien viikkojen aikana saamiemme palautteiden pohjalta.

Nyt tarvitsisimme kaikkien jäseniemme apua – aktiivisuutesi on merkittävässä roolissa kampanjan onnistumisessa.

Kuten kaikki hyvin tietää, golfin harrastajat ikääntyvät ja uusia pelaajien saaminen lajin pariin on myös Kanavagolfille elintärkeää. Toteutamme suhteellisen mittavan kampanjan kansallisella golfviikolla, jonka tavoitteena on saada uusia golfareita hienoon yhteisöömme. Oheisesta materiaalista löydät aiheeseen liittyvää lisäinfoa ja ohjeet kuinka toimia. Lue se läpi ja levitä kampanjamme ilosanomaa ei golfaaville ystävillesi. Toivottavasti saat rekrytoitua paljon uusia pelaajia lajimme pariin.

Ohessa myös juuri painosta tullut aloittavan golfarin infopaketti. Se tukee sinua ”myyntityössäsi” rekrytoidessasi kampanjan mukaisia uusia golfareita. Luonnollisesti caddiemaster vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Liitteenä myös kampanjaan liittyvä lahjakortti tulostettavaksi kotona jos et kerkiä klubilta niitä noutamaan.

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista