Uusi ohjeistus pelaamiseen liittyen 1.6. alkaen Kanavagolfissa

Kanavagolfin pelaamisen ohjeistusta on päivitetty (Golftoimialan päivitetty ohjeistus 22.5.2020) yleisiä ohjeita soveltaen.

Jatkossakin vastuu turvallisuuden ja hygienian ylläpitämisestä on pelaajan vastuulla niin kentällä kuin myös klubilla.

Klubitalo ja ravintola
Klubitilat avautuvat käyttöön 1.6. alkaen käsittäen caddiemasterin palvelut, klubiravintolan, proshopin, pukuhuoneet, suihku- ja wc:tilat. Klubi ja klubiravintola on avoinna toistaiseksi klo 9-19 säävarauksella (tarvittaessa palvelemme pidempään).

Saunat avataan käyttöön viikolla 24

Ravintola
Klubiravintola avataan 1.6. alkaen siten, että toistaiseksi käytössä on puolet salipaikoista. Terassipaikat avataan käyttöön kokonaisuudessaan. Klubiravintolassa on tarjolla normaalin kahvilavalikoiman lisäksi ruoka-annoksia menu-listalta. Ravintolan toiminta seuraa yleistä ravintola–alan ohjeistusta. Turvaväli tulee edelleen säilyttää asioinnin yhteydessä.

Kilpailut ja lähtöryhmien koko
Kilpailujen ja tapahtumien järjestämisen osalta noudatetaan enimmäismääriin liittyviä rajoituksia. Kilpailut järjestetään toistaiseksi väliaikalähdöin.

Kenttävarusteet ja rangen käyttö
Bägikärryjen desinfiointimahdollisuus on pelaajan omalla vastuulla ennen käyttöönottoa, desinfiointiaineita on saatavilla. Golfautot desinfioidaan päivittäin ennen auton luovutusta.

Pallopesurit, haravat, rangen pallokorit ja roskakorit otetaan käyttöön normaalisti. Greenillä lipputangon voi halutessaan nostaa reiästä. Kentän pelaaja wc:t avataan 1.6. alkaen. Käsineiden ja desinfiointiaineiden käyttöä suositellaan aina ennen ja jälkeen pintojen koskettelua.

Maksutavat
Maksutavaksi suosittelemme korttimaksua.

Peliaikojen sulkeminen riskiryhmään kuuluville

1.6. alkaen tarjoamme riskiryhmään kuuluville mahdollisuuden sulkea ylimääräiset pelipaikat omasta lähdöstä aamuisin 7:00 – 8:50 ja iltapäivisin klo 16:00 eteenpäin. Ylimääräisten pelipaikkojen sulkeminen tapahtuu soittamalla caddiemasterille numeroon: 0442700412.

Näiden rajattujen aikojen ulkopuolella noudatetaan normaalia varauskäytäntöä.

 

Pandemiaan liittyvää ohjeistusta pelaajien turvaetäisyydestä, käsien pesusta ja desinfioinnista, tulee jokaisen pelaajan edelleen noudattaa!

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista