Uudistuksia kaudelle 2016

GolfPoint avaa ProShopin Kanavagolfilla kaudella 2016

Myös Timo Ruuda jatkaa Kanavagolfin Pro:na kaudella 2016

Golfpoint avaa uuden ProShop -myymälän Kanavagolfilla keväällä 2016. Golfpoint sulkee Helsingin toimipisteen 1.11.2015 ja keskittää toimintansa Lahden talousalueelle.

Golfpointilla on Lahdessa Kauppakeskus Valossa iso lippulaivamyymälä. Se tarjoaa laajan malliston golftarvikkeita, -mailoja ja –asusteita. Näiden lisäksi myymälässä on mahdollisuus testata mailoja puttaamalla, lyömällä verkkoon, analysoimalla lyöntiä TrackMan,-mittalaitteistolla ja pelaamalla simulaattorilla.

”Tuomme Kanavagolfille mahdollisimman laajan valikoiman myymälämme tuotteita. Kierrätämme valikoimia ja mallistoja toimipisteidemme välillä aktiivisesti, joka mahdollistaa sen että Kanavagolfin ProShopista löydät lähes aina jotakin uutta. ProShopin lisäksi järjestämme demopäiviä, muotinäytöksiä ja muita tapahtumia. Myös mailojen fitting- ja huoltopalvelut kuuluvat valikoimaamme. GolfPoint toivottaakin kaikki Kanavagolfin jäsenet tervetulleeksi tutustumaan kauppakeskus Valon –myymälään. Tarjoamme tuoreen yhteistyösopimuksen kunniaksi kaikille Kanavagolfin jäsenille ilmaisen lyöntivuoron kauppakeskus Valon myymälässämme (arvo 7 €)” – Rolf ”Rolle” Salonaho GolfPointista vinkkaa.

”Golftarvikkeiden myynti golfkentillä verkkokauppojen yleistyessä on vähintäänkin haastavaa. On hieno saada GolfPointin –tasoinen iso alan toimija Kanavagolfille vastaamaan vaativien asiakkaiden tarpeisiin. GolfPointin sopimus mahdollisti myös Timo Ruudan jatkamisen Kanavagolfin Pro:na” Kanavagolf Vääksy Oy:n toimitusjohtaja Mika Mäkinen toteaa.

Golfpointilla on myymälät myös Hartola Golfissa, HillSide Golfissa, Messilä Golfissa, Puula Golfissa ja Leppävaaran Rangella. GolfPointin edustamat golfmerkit löydät alta.

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista