Tutustumiskilpailun tulokset ja kauden ensimmäinen holari

Sisäharjoitteluhalli Loukun vuoden 2018 ensimmäinen kilpailu saatiin vietyä läpi virheettömässä säässä Estonian Golf & Country Clubilla. Kilpailu oli suuren suosion vuoksi lyhennetty 12 väylän mittaiseksi ja pelimuotona oli pistebogey. Kenttähenkilökunta oli järjestäjän mukaan tehnyt erinomaista työtä. Kentän kunto takasi pelaajille tasapuoliset olosuhteet ja nopeat viheriöt haastoivat heitä tosissaan. Kilpailuun sisältyi paljon loistavia suorituksia, mutta kovin yksittäinen koettiin päivän ensimmäisessä ryhmässä. Jari Lehmusvaara avasi Kanavagolfin vuoden 2018 holaritilin naulaamalla kentän 10. väylän kerralla pakettiin.

Kilpailun ensimmäiset kaksi sijaa valloitettiin vasta viimeisessä ryhmässä. Tasaista peliä läpi kierroksen esittäneet Hannu Kantoluoto ja Teijo Piipponen olivat Harjumaan maisemissa kuin kotonaan. Ensimmäisessä ryhmässä pelanneen Kim Povoljajeffin piti vahvalla esityksellä kiinni palkintokorokkeesta läpi päivän ja sijoitus oli lopulta kolmas. Kokonaisuudessaan kilpailu antoi viitteitä siitä, että pelaajien hallikausi on sujunut suunnitelmien mukaan ja valmistautuminen kesää varten on hyvässä vaiheessa.

Järjestäjä haluaa kiittää kaikkia kilpailijoita ja hallilla poikenneita. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin, nähdään Loukussa!

1. Hannu Kantoluoto 24 pst
2. Teijo Piipponen 22 pst
3. Kim Povoljajeff 21 pst
4. Jari Lehmusvaara 16 pst (pienempi tasoitus)
5. Stefan Jenkins 16 pst
6. Jukka Teräväinen 13 pst (pienempi tasoitus)
7. Seppo Tiainen 13 pst
8. Petri Peijari 12 pst
9. Elena Tiainen 10 pst
 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista