Toimitusjohtaja Pasi Häkkisen sopimuksen päättyminen

Kanavagolf Vääksy Oy:n toimitusjohtaja Pasi Häkkinen on pyytänyt oman osa-aikaisen toimitusjohtajasopimuksensa päättämistä. Syynä pyyntöön ovat henkilökohtaiset, erityisesti taloudelliset syyt. Golfiin liittymättömät muut liiketoimet eivät ole onnistuneet odotetusti ja tästä syystä tehtävässä jatkamiseen ei ole enää taloudellisia mahdollisuuksia. Yhtiön hallitus on hyväksynyt pyynnön ja Häkkisen sopimus päättyi 23.8.2015.

Hallitus on päättänyt valita yhtiön vt. toimitusjohtajaksi myynti- ja markkinointipäällikkö Mika Mäkisen, kunnes yhtiön uuden toimitusjohtajan valintamenettelystä on päätetty, valinta suoritettu ja uusi toimitusjohtaja on aloittanut tehtävässään. Mika Mäkisen tehtävä alkaa heti.

Väistyvä toimitusjohtaja Pasi Häkkinen kiittää erityisesti henkilökuntaansa, kaikkia toimintaan osallistuneita vapaaehtoisia sekä yhtiön osakkaita ja seuran jäseniä hienosta kaudesta 2015 ja toivoo vilpittömästi, että Kanavagolfin aito ja mutkaton tunnelma säilyy jatkossakin.

Yhtiön hallitus on luonnollisesti pettynyt syntyneeseen tilanteeseen, mutta kiittää Pasi Häkkistä tehdystä työstä ja toivottaa hänelle menestystä jatkossa. Yhteistyö hallituksen ja toimitusjohtajan välillä on sujunut moitteetta ja siitäkin syystä tilanne on harmittava. Asiaa helpottaa kuitenkin se, että vt. toimitusjohtaja Mika Mäkinen on selvillä yhtiön nykytilanteesta ja pystyy jatkamaan tehtävien hoitamista keskeytyksettä.

Vääksyssä 24.8.2015

Kanavagolf Vääksy Oy
Hallitus

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista