Tallinnan klubimatkan ilmoittautumista pidennetty, Loukun viikkokilpailu jatkuu

Jos et muistanut osallistua Tallinnan klubimatkalle, ei tarvitse olla huolissaan. Ilmoittautumista on päätetty pidentää tiistaihin 6.3.2018 asti. Eli nyt on viimeistään aika ilmoittaa itsesi ja miksei myös huonekaverisi oheisten ohjeiden mukaan:

Tere! Nyt on viimeistään aika putsata viime kauden kurat mailoista. Lähde mukaan Kanavagolfin yhteiselle korkeanpaikanleirille, jossa on tarjolla hotellielämää, mykistävää golfia ja ennen kaikkea asiantuntevaa seuraa. Startataan golfkesä 2018 kunnolla!

Bussissa on paikkoja rajoitetusti. Ilmoita siis osallistujan nimi, osoite, sähköposti, puhelinumero, syntymäaika, tasoitus sekä mahdolliset lisämaksupalvelut nopeasti osoiteeseen esa.salonen@kanavagolf.com.

Matka on luonteeltaan omatoimiloma. Tämä tarkoittaa, että ajankäyttö virallisen ohjelman ulkopuolella on pääosin jokaisen omalla vastuulla. Aikataulu Tallinnan satamasta Niitväljaan on hieman tiukka. Järjestäjän puolesta toivotaankin, että osa pelaajista voisi valmistautua kierrokseen vaikkapa pukeutumalla pelivaatteisiin bussi- ja laivamatkan ajaksi. Näin pelaaja voi esimerkiksi syödä aamiaisen laivalla, lähteä ensimmäisissä ryhmissä kentälle ja halutessaan lounastaa ennen bussin lähtöä hotellille. Näin voidaan myös varmistaa, että enemmän aikaa valmistautumiseen tarvitsevilla ei tule kiire oman teeaikansa kanssa. Tiedot tarkentuvat ilmoittautumisten mukaan, mutta niiden yhteydessä oman valmiuden järjestelyiden suhteen voi ehdottomasti kertoa.

Katso tästä hinnat ja lisätiedot. Kerätään porukka kasaan ja otetaan Viron kentät haltuun. Teretulemast!

Viikkokilpailun toinen vaihe

Kuten varmasti kaikki simulaattorigolfin ystävät ovat huomanneet, Loukun viikkokilpailun toinen vaihe on jo alkanut. Kyseessä on siitä merkittävä hetki, että se on viimeinen mahdollisuus osallistua pelaajille, jotka säästelivät vielä kuntoaan ensimmäisellä viikolla. Kilpailun tilanne löytyy täältä.

Toisessa vaiheessa pelaajilla on valittavanaan joko Italian helmi Castella di Tolcinasco, kanadalainen Cougar Ridge tai viime viikolla European Tourin Commercial Bank Qatar Masters-turnauksen areenana toiminut Doha. Simulaattorin käytössä on tälläkin viikolla mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta vielä keskiviikkona klo 17-19 ja perjantaina 13-15 tai sopimuksen mukaan Reijo Pihlasen kanssa. Reijon tavoitat numerosta 0500 491397.

Oheisesta linkistä ja Loukusta löytyvät kaikki kilpailun tiedot, joten kaikki pelaamaan viimeistään sunnuntaina 4.3.2018.
https://kanavagolf.com/loukun-kisakausi-2018/

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista