SGKY- Etukortit ostettavissa ja aktivoitavissa klubilta

Etukortilla hyötyjä pelioikeuden haltijalle

Etukortilla pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50 % alennuksella normaalista greenfeestä. Kanavagolfilta ostetulla pelioikeudella pelaavalle kortin hinta on 30 euroa. Kanavagolf Vääksy Oy tarjoaa osakkailleen, jotka pelaavat oman osakkeensa nimetyllä kausipelioikeudella kaudella 2020 SGKY- etukortin veloituksetta. Etu on voimassa 3 krt/kenttä kauden aikana ja kentät voivat tarjota Etukorttilaisille lisäalennuksia. Tarkkaile kenttien omia kotisivuja! Etukortti on voimassa 1.5.–31.10.2020. Varmistathan Koronatilanteen vaikutuksen kortin voimassaoloon caddiemasterilta varauksen yhteydessä.

SGKY- etukortti tulee aktivoida klubilta etukäteen, joten jos haluat ottaa tämän etuuden käyttöösi kaudelle 2020, ilmoitathan siitä toimistoon Johannalle sähköpostitse johanna.viljamaa@kanavagolf.com

Etukortin säännöt

-Etukortin* voi lunastaa pelaaja, joka käyttää omaa nimettyä pelioikeuttaan.
-Pelaaja on oikeutettu pelaamaan järjestelmässä mukana olevilla vieraskentillä 3 kertaa/kenttä.
-Peliajan voi varata kolme vuorokautta ennen haluttua peliaikaa ja kortista on ilmoitettava jo peliaikaa varattaessa.
-Kentillä on oikeus rajoittaa Etukortti-pelaajien määrän 30 pelaajaan/päivä/kenttä ja pelaaja voi varata vain yhden lähdön kerrallaan.
-Etukortti-pelioikeus ei ole voimassa kilpailuissa tai muissa tapahtumissa, eikä kortin etuja voi hyödyntää omalla kotikentällä.
– Etukortti ostetaan/aktivoidaan omalta kotikentältä ja se on voimassa 1.5.–31.10.2020.

*) Etukorttia ei enää anneta fyysisenä korttina. Etukortti tallennetaan NexGolfin tietokantaan sen joustavan käyttämisen johdosta. Vaihtoehtoisesti pelaajan tulee todistaa henkilöllisyytensä hyväksyttävällä henkilötodistuksella.

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista