Pro Ruby Chico-Kurtelius

Suomen ensimmäinen LPGA Class A Teaching&Club Professional, joka tarjoaa laadukasta ja innostavaa opetusta ja valmennusta kaikentasoisille pelaajille Kanavagolfissa. Joskus pelin sujuminen ja tuloksen tekeminen ovat hyvinkin pienestä kiinni ja ammattitaitoisen opettajan avulla saat apua solmukohtiin. Rubyn opetusfilosofia nojautuu vahvasti perusasioihin, joiden avulla rakentuu helpompi ja hauskempi tapa nauttia golfista. Ota vaikka koko perhe mukaan ja tule pitämään hauskaa Rubyn kanssa golfin parissa.

 

YKSITYISTUNNIT

Tehokas tapa kehittää itseään seuraavalle tasolle ja oivaltaa enemmän. Tunnin aikana harjoitellaan oppilaan haluamia pelin eri osa-alueita, aina avauslyönnistä puttaamiseen. Yksityistunnit voidaan halutessasi videoida, jolloin näet oman lyöntisi ja opit enemmän. Tunnilla saat myös uusia vinkkejä omaan harjoitteluun.

 

PERSONAL PRO

Henkilökohtainen PERSONAL PRO -valmennus on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä tehostamaan tuloksiasi läpi kauden. Personal Pro kannustaa, motivoi ja seuraa tuloksiasi kohti tavoitteitasi. Säännölliset tapaamiset varmistavat, että harjoittelet nousujohteisesti ja ne ohjaavat uusien tavoitteiden asettamisessa parhaiden oppien mukaisesti.

 

RYHMÄ- JA PERHETUNNIT

Nauti korkealaatuisesta opetuksesta joko omalla kaveriporukalla tai vaikka koko perheen kanssa. Ryhmässä harjoittelu on tehokasta, motivoivaa ja ennen kaikkea hauskempaa. Alussa oppilaat yleensä kertovatkin omia toiveitaan tuntien sisällön suhteen. Opetuksessa ryhmän sisäinen kannustus ja yhteistoiminta motivoivat ja luovat yhteishenkeä!

 

PELITUNNIT

Sinulla on mahdollisuus saada käytännön neuvoja kentällä ja oppia pelaamaan omilla vahvuuksillasi. Kierroksen aikana opetellaan oikeanlaista pelitaktiikkaa ja tärkeitä mailavalintoja. Samalla pääset näkemään ammattilaisen peliä läheltä.

 

HINNASTO (sis. V1 Golf ja K-Vest analyysit)

1 x yksityistunti 60 €

4 x Personal Pro yksityistunti 200 €

V1 GOLF

Maailman johtava videoanalysointiohjelmien tekijä golfissa. Golfsvingi kuvataan ja analysoidaan yhdessä valmentajan kanssa ja sitä vertaillaan maailman huippupelaajien svingeihin. Tämän pohjalta oppilas saa harjoituksia kehittääkseen oikeita svingin osa-alueita.

K-VEST

Golfsvingin biomekaniseen analysointiin tarkoitettu mittauslaite. Kolmiulotteisen analysoinnin avulla laite mittaa tarkasti vartalon eri kulmien eri asennot svingin aikana alkuasennosta lähtien.

 

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Ruby Chico-Kurtelius, LPGA golfopettaja

ruby.chico@gmail.com

045 216 7499

http://www.ruby-golf.com

 Jaa