Pro Ruby Chico-Kurtelius

Rubyn talviharjoittelu käynnistyy tammikuun alussa ja jatkuu aina huhtikuun loppuun asti.

Lahjakortti golfopettajan pakeille on myös erinomainen joululahja, josta golfari kiittää. Voit suorittaa myös Green Cardin Rubyn opastuksella talven aikana.
HARJOITUSPAIKKA

Sisäharjoitteluhalli LOUKKU

Vehkoontie 5, 17200 Vääksy
YKSITYISTUNNIT

Tehokas tapa kehittää itseään seuraavalle tasolle ja oivaltaa enemmän. Tunnin aikana harjoitellaan oppilaan haluamia pelin eri osa-alueita, aina avauslyönnistä puttaamiseen. Yksityistunnit voidaan halutessasi videoida, jolloin näet oman lyöntisi ja opit enemmän. Tunnilla saat myös uusia vinkkejä omaan harjoitteluun.

PERSONAL PRO  
Henkilökohtainen PERSONAL PRO -valmennus on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä tehostamaan tuloksiasi läpi kauden. Personal Pro kannustaa, motivoi ja seuraa tuloksiasi kohti tavoitteitasi. Säännölliset tapaamiset varmistavat, että harjoittelet nousujohteisesti ja ne ohjaavat uusien tavoitteiden asettamisessa parhaiden oppien mukaisesti.
RYHMÄ- JA PERHETUNNIT
Nauti korkealaatuisesta opetuksesta joko omalla kaveriporukalla tai vaikka koko perheen kanssa. Ryhmässä harjoittelu on tehokasta, motivoivaa ja ennen kaikkea hauskempaa. Alussa oppilaat yleensä kertovatkin omia toiveitaan tuntien sisällön suhteen. Opetuksessa ryhmän sisäinen kannustus ja yhteistoiminta motivoivat ja luovat yhteishenkeä!
HINNASTO (sis. V1 Golf ja K-Vest analyysit)
1 x yksityistunti 60 €
4 x Personal Pro yksityistunti 200 €
Yksityistuntien hinnat sisältävät harjoituspaikkamaksun
Opetuksia voidaan toteutetaan myös 4-6 henkilön pienryhmissä.
V1 GOLF
Maailman johtava videoanalysointiohjelmien tekijä golfissa. Golfsvingi kuvataan ja analysoidaan yhdessä valmentajan kanssa ja sitä vertaillaan maailman huippupelaajien svingeihin. Tämän pohjalta oppilas saa harjoituksia kehittääkseen oikeita svingin osa-alueita.
K-VEST
Golfsvingin biomekaniseen analysointiin tarkoitettu mittauslaite. Kolmiulotteisen analysoinnin avulla laite mittaa tarkasti vartalon eri kulmien eri asennot svingin aikana alkuasennosta lähtien.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT
Ruby Chico-Kurtelius, LPGA golfopettaja
045 216 7499

 Jaa