Pro Ruby Chico-Kurtelius

RUBY GOLF – GOLFOPETUKSEN UUSI AIKAKAUSI!AMATÖÖRIURA
Käytännössä olen pelannut golfia koko elämäni ajan. Amatööriaikoina voitin lukuisia kansainvälisiä golfkilpailuja, esimerkkinä Aasian Junior -golfmestaruus, Malaysian Open, Philippine Ladies Open, South East Asian Games ja Asian Games. Menestyminen World Junior Championship -turnauksessa ja nimitys Filippiinien vuoden golfpelaajaksi ovat todella hienoja muistoja ja kokemusta amatööriajoilta.

YLIOPISTOGOLF
Lukiovuosien jälkeen lähdin opiskelemaan Brigham Youngin yliopistoon USA:han, jossa pelasin yliopistogolfia neljä vuotta monen tunnetun ammattilaisen, kuten Annika Sörenstamin, Pat Hurstin ja Mike Weirin kanssa.

GOLF AMMATTINA
Siirryin golfammattilaiseksi saatuani karsintojen kautta täyden kortin LPGA Futures tourille. Aktiivisen kilpauran jälkeen halusin keskittyä entistä enemmän eritasoisten pelaajien valmennukseen Filippiineillä, jossa toimin myös kansallisten Junior Tour -kilpailujen johtajana usean vuoden ajan. Viimeiset 9 vuotta olen tehnyt valmennustyötä yksityisellä golfklubilla Singaporessa.

Keväällä 2017 Aasian vilske vaihtui Vääksyn luonnonkauniisiin järvimaisemiin, jossa tarjoan laadukasta ja innostavaa valmennusta kaikentasoisille pelaajille aloittelijoista kilpaileviin amatööreihin Kanavagolfissa.

Opetusfilosofia ja -tavoite

OPETUSFILOSOFIA
Henkilökohtainen opetusfilosofiani nojautuu vahvasti perusasioihin, joiden avulla rakentuu helpompi ja hauskempi tapa nauttia golfista. Tuntien sisältö räätälöidään aina pelaajalle tai ryhmälle sopivaksi omien tavoitteiden ja kokemusten mukaan. Säännölliset tapaamiset varmistavat, että harjoittelet nousujohteisesti, ja ne ohjaavat uusien tavoitteiden asettamisessa parhaiden oppien mukaisesti.

TAVOITE
Golfammattilaiselle oppiminen on elinikäinen, jatkuva prosessi. Oma tavoitteeni on auttaa pelaajia pelaamaan paremmin ja saada golf koko perheen lajiksi. Uskon, että hyvän opetuksen avulla pelaaja oppii auttamaan itse itseään, jolloin kehityksestä tulee myös pysyvää.

Analyysit

TPI
Titleist Performance Instituten kehittämä golfiin määritelty kuntotesti ja ohjelma. TPI sisältää myös golfsvingin biomekaniikkaa ja kineettistä ajoitusta. Kuntotestin avulla kartoitetaan fyysiset rajoitukset, jotka estävät pelaajan suoritusta ja myös voivat mahdollisesti aiheuttaa turhia vammoja.

K-VEST
Golfsvingin biomekaaniseen analysointiin tarkoitettu mittauslaite. Kolmiulotteisen analysoinnin avulla laite mittaa tarkasti vartalon eri kulmien eri asennot svingin aikana alkuasennosta lähtien.

V1 GOLF
Maailman johtava videoanalysointiohjelmien tekijä golfissa. Golfsvingi kuvataan ja analysoidaan yhdessä valmentajan kanssa ja sitä vertaillaan maailman huippupelaajien svingeihin. Tämän pohjalta oppilas saa harjoituksia kehittääkseen oikeita svingin osa-alueita.

Flight Scope
3D Doppler -tutkaan perustuva analysaattori, joka tutkii pallon lennosta matkan ja kierteet. Lisäksi siitä saadaan mailan liikkeet swingin aikana. Lyöntien harjoittelun ohella tämä on myös tärkeä apuväline mailojen ja pallojen testaukseen.

3Blast Golf 360
Älypuhelimeen kytkettävä analysaattori, jonka avulla saat reaalilaikasta palautetta mm. lyönnin ja puttauksen ajoituksesta, temposta ja lavan liikeradoista. Visuaaliset harjoitukset auttavat kehittämään eri osa-alueita.

Kesän ohjelma 2019

Opetus harrastelijoille

PERSONAL PRO – Henkilökohtainen PERSONAL PRO -valmennus on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä tehostamaan tuloksiasi läpi kauden. Personal Pro kannustaa, motivoi ja seuraa tuloksiasi kohti tavoitteitasi. Säännölliset tapaamiset varmistavat, että harjoittelet nousujohteisesti ja ne ohjaavat uusien tavoitteiden asettamisessa parhaiden oppien mukaisesti.

Tunteja Paketti Hinta per oppilas
4 Aloittaja – Pelaajalle, joka janoaa tukea oikean lyöntitekniikan harjoitteluun saavuttaakseen vahvan perustan kentälle, pelaajan luontaiset kyvyt ja liikkuvuus huomioiden. 250 €
4 Harrastaja – Pelaajalle, joka haluaa määrätietoisesti kehittää peliä seuraavalle tasolle, jotta siitä tulisi mielekkäämpää ja samalla nauttisi kierroksista entistä enemmän. 300 €
4 Himogolfari – Pelaajalle, jonka tähtäimessä on saada tuloksista se viimeinenkin turha lyönti pois kehittämällä tärkeitä osa-alueita ja omaa pelistrategiaa 350 €

 Kaikki valmennuspaketit pitävät sisällään:

 • Haastattelu ja omien tavoitteiden sekä taitojen määritys
  • Neljä (4) valmennustapaamista rangella, lähipelialueella tai kentällä.
  • Kaikki viimeisimmät maailmanluokan tietokoneanalyysit ja mittaukset (V1 Golf videoanalyysi, K-VEST TPI 3D biomekaaninen analyysi, Blast Golf 360 analyysi yms.)
  • Etävalmennustuen asiakkaan ja valmentajan keskenään sopimassa laajuudessa.
  • Tämän lisäksi pikaisia check-upeja voidaan tehdä paikasta riippumatta
  • Loppuyhteenveto ja uusien tavoitteiden sopiminen

 YKSITYISTUNNIT – Tehokas tapa kehittää itseään seuraavalle tasolle ja oivaltaa enemmän. Tunnin aikana harjoitellaan oppilaan haluamia pelin eri osa-alueita, aina avauslyönnistä puttaamiseen. Yksityistunnit voidaan halutessasi videoida, jolloin näet oman lyöntisi ja opit enemmän. Tunnilla saat myös uusia vinkkejä omaan harjoitteluun.

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
1 1 60 €
5 1 250 €
10 1 500 €

 RYHMÄ- JA PERHETUNNIT – Nauti korkealaatuisesta opetuksesta joko omalla kaveriporukalla tai vaikka koko perheen kanssa. Ryhmässä harjoittelu on tehokasta, motivoivaa ja ennen kaikkea hauskempaa. Alussa oppilaat yleensä kertovatkin omia toiveitaan tuntien sisällön suhteen. Opetuksessa ryhmän sisäinen kannustus ja yhteistoiminta motivoivat ja luovat yhteishenkeä!

 Ryhmätunnit

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
1 2 40 €
1 3 30 €
1 4 25 €
5 2 160 €
5 3 120 €
5 4 100 €
10 2 320 €
10 3 240 €
10 4 200 €

 Perhetunnit (75 min)

Tunteja Oppilaita Hinta per perhe
1 2 aikuista + 2 lasta 100 €
5 2 aikuista + 2 lasta 400 €

 PELITUNNIT – Sinulla on mahdollisuus saada käytännön neuvoja kentällä ja oppia pelaamaan omilla vahvuuksillasi. Kierroksen aikana opetellaan oikeanlaista pelitaktiikkaa ja tärkeitä mailavalintoja. Samalla pääset näkemään ammattilaisen peliä läheltä.

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
2 1 120 €
2 2 80 €
2 3 60 €

GREEN CARD KURSSI– Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta golfista. Ammattitaitoinen opetus antaa avaimet harrastuksen aloittamiseen, ja tekee golfin pelaamisesta hauskempaa. Kurssilla käydään tärkeimmät tekniikat eri osa-alueilta, aina avauslyönnistä puttaamiseen. Tutustutaan tärkeimpiin sääntöihin ja opetellaan pelaamaan kentällämme. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että oppilaalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen aloittamiseen.

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
8 1 399 €
12 1 499 €

Opetus kilpaileville golfareille

KILPAVALMENNUS – Pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemisesta ja haluavat määrätietoisesti kehittyä paremmaksi kilpapelaajaksi. Tavoitteellinen kilpavalmennus voi olla ympärivuotista ja tarkoituksena on kehittää pelaajan ominaisuuksia jokaisella golfin eri osa-alueella. Pitkajanteisessa valmennuksessa käytetään hyväksi viimeisimpiä tietokoneanalyyseja ja mittauksia. Vahva golfin asiantuntemus ja laaja valmennuksen kokemus takaavat hyvät mahdollisuudet menestykseen.

 

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
1 1 60 €
5 1 250 €
10 1 500 €
11-50 1 Hinta neuvotellaan erikseen

 

Golfopetusta yrityksille

Tuo yhteistyökumppanisi ja henkilökuntasi Kanava Golfiin viettämään laatuaikaa golfin merkeissä. Kanava Golfin tilavat harjoitusalueet ja hyvin hoidettu kenttä tarjoavat hyvät puitteet erilaisille tilaisuuksille. Ja kun draivit on lyöty ja putit putattu, uusittu klubirakennus ravintoloineen ja saunoineen antaa edustavat puitteet hoivata asiakkaitanne ja päättää tilaisuus tyylikkäästi yhdessä.

Ruby Golfin tarjoamat golfopetus– ja valmennuspalvelut voidaan räätälöidä yhteistyössä Kanava Golfin kanssa vastaamaan asiakkaanne ja henkilökuntanne tarpeita.

PELITUNNIT– Sinulla on mahdollisuus saada käytännön neuvoja kentällä ja oppia pelaamaan omilla vahvuuksillasi. Kierroksen aikana opetellaan oikeanlaista pelitaktiikkaa ja tärkeitä mailavalintoja. Samalla pääset näkemään ammattilaisen peliä läheltä.

BEAT THE PRO – Yllätä yrityskumppanisi osallistumalla Rubyn suosittuun lähimmäs lippua -erikoiskilpailuun, jossa pelaajilla on mahdollisuus pelata Pro:ta vastaan ennakkoon sovitulla Par-3 väylällä. Voittajille on luvassa pikapalkinto.

PRO RANGELLA– Tee yrityskumppaneihin vaikutus varaamalla opettaja kilpailun tai pelin yhteyteen rangelle ennen kierrosta. Ruby opettaa ja auttaa vieraitasi svingitekniikassa henkilökohtaisesti ja antaa vinkkejä peliin lämmittelyn aikana.

 

“Tervetuloa valmennukseen jos koet että me voisimme löytää sopivan yhteistyökuvion. Lupaan pitää omat tavoitteesi mielessä, enkä taatusti anna opetustilanteiden käydä tylsiksi!”

 

LPGA golfopettaja

045 – 2156 7499

ruby.chico@gmail.com

www.ruby-golf.com

 Jaa