Rangen pallokoneen käyttö on nyt mahdollista myös mobiililaitteella

Kanavagolf Vääksy on ottanut ensimmäisenä golfkenttänä käyttöön harjoituspallojen mobiilimaksun ja -käytön (PAIA Itsepalvelu). Rangen pallokonetta voi nyt siis käyttää itsepalveluna ilman klubilta ostettavia poletteja tai ladattavaa magneettinappia.

Katso esittelyvideo: https://youtu.be/odKehUA3zMU

Mobiilisovellus on saatavilla Apple iOS (iPhone/iPad) ja Android älylaitteisiin. Se on ilmainen ja löydät sen sovelluskaupastasi nimellä PAIA Itsepalvelu. Asenna sovellus mobiililaitteeseesi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Tarvitset rekisteröitymiseen nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanan.

Käyttö sisältää kaksi vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa ostat pallosaldoa haluamasi määrän. Tarjolla on yhdestä korista aina 50 korin pakettiin asti. Maksuvälineeksi käyvät yleisimmät debit ja credit -kortit (Visa, MasterCard ja American Express). Tarkista kuitenkin (verkko)pankistasi, että kortissasi ei ole nettimaksun estoa päällä. Kuitin ostostasi saat kätevästi sähköpostiisi ja ostettu saldo siirtyy käyttöösi. Toisessa vaiheessa käytät aiemmin ostamaasi pallosaldoa pudottamalla haluamasi määrän palloja koneesta koriin.

Käytössä myös ”pikkukorit”. Uutuutena vain mobiilissa on mahdollisuus pudottaa palloja 13, 26 tai 39 kappaletta yhdellä kerralla. Eli jos kaipaat lämmittelyksi vain joitain palloja ennen kierrokselle lähtöä, voit käyttää saldostasi vähemmän. Yksi ostettava kori sisältää aina 39 palloa ja siitä riittää siis vaikka kolmeen 13 pallon pudotukseen.

Nykyinen pallosaldo voidaan siirtää mobiiliin. Jos sinulla on käyttämätöntä pallosaldoa magneettinapissasi, voit palauttaa napin caddiemasterille ja pyytää siirtämään jäljellä olevan saldon mobiilitilillesi. Samoin voit toimia irtopolettien kanssa. Palauta käyttömättömät poletit caddiemasterille niin lisäämme niitä vastaavan korien määrän mobiiliin. Asenna kuitenkin tätä ennen älypuhelimeesi PAIA Itsepalvelu sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Osakashinnat ovat käytössä myös mobiilissa. Olemme tallentaneet osakkeiden klubille ilmoittamat sähköpostiosoitteet valmiiksi taustajärjestelmään. Jos luot oman käyttäjätilisi samalle sähköpostiosoitteelle, sinun tarvitsee vain aktivoida kanta-asiakkuutesi mobiilisovelluksessa ja saat osakashinnat käyttöösi. Jos haluat kuitenkin käyttää toista sähköpostiosoitetta tai sähköpostiosoitettasi ei muuten tunnisteta (uusi osakas), niin voit pyytää sovelluksessa kanta-asiakkuutta ja klubilta vahvistetaan se antamiesi tietojen perusteella.

Paia mobiili sovellusta tullaan käyttämään myös jatkossa seuran hankkiman simulaattorin vuorojen ostamiseen sekä käyttämiseen.

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista