Puheenjohtaja esittäytyy

Kuka meidän uusi puheenjohtajamme oikein on? Tämä kysymys saattaa nousta joidenkin jäsentemme huulille. Vaikka olenkin ehtinyt tutustua jo lukemattomiin KanavaGolfilaisiin, niin leijonanosaa en varmastikaan ole vielä tavannut. Tämän takia haluaisin esittäytyä Teille.

Olen Petri Peijari, vantaalainen, viisilapsisen uusioperheen isä ja yrittäjä. Olen pelannut golfia reilu kolme vuotta ja voin ylpeästi sanoa, että Kanavagolf on ”kasvattajaseurani”. Golf-kärpänen iski minuun nykyisen kilpailutoimikunnan vetäjän Kim Povoljajeffin houkuteltua minut ja vaimoni yhtenä kauniina kesäpäivänä rangelle. Olin koukussa välittömästi. Kimin opastamana tutustuin sekä lajiin että moniin huipputyyppeihin kentällä. Voinkin ilokseni todeta, että olen saanut seurasta monia hyviä ystäviä.

Miksi meillä on vantaalainen pj?. Sydämeltäni olen vääksyläinen. Vaikka osan ajastani vietän Vantaalla, sydämeni on täällä jo senkin takia, että vaimoni Heidi on paljasjalkainen vääksyläinen. Siispä vietän kaiken liikenevän aikani täällä. Olen myös intohimoinen mökkeilijä. Vanhempani hankkivat mökin Osuuskunta Vääksyn Kesän alueelta Vesijärven rannalta vuonna -72, itse ostin samaisesta paikasta mökin 2000 -luvun alussa. Tässä ihanassa paikassa tapasin ja tutustuin myös Heidiin, ja nyt vietämme kesät yhdessä mökkeillen.

Olen ylpeä voidessani olla mukana kehittämässä Suomen liikkuvimman kunnan golfseuraa. Meillä on hyvä tiimi hallituksessa, aikaansaava henkilökunta ja mahtava, jäsenmäärältään kasvava jäsenistö. Toivon, että tulette juttelemaan kun kohdataan klubilla, otan palautetta mielelläni vastaan ja vien ehdotuksianne ja toiveitanne eteenpäin. Ja mikä tärkeintä, on niin mukava tutustua uusiin ihmisiin!

Puheenjohtaja
Petri Peijari
petri.peijari@hotmail.com
050-511 2002

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Seuran puheenjohtajan blogi