Pieni matkakertomus Otepään seuramatkasta

Hei, olemme lahtelainen pariskunta ja olemme Asikkalan Kalkkisten kesäasukkaita. Aina ajaessamme kentän ohi ihannoimme kentän profiilia ja vähitellen kypsyi ajatus, että siirrymme Kanavagolfiiin pelaamaan.

Otepään matkalle halusimme mukaan ensinnäkin, että aloitamme siellä golfkauden ja samalla tutustumme seuran jäseniin. Golfkauden aloitus jäi toissijaiseksi huonojen keliolosuhteiden vuoksi, mutta se ei haitannut, koska matkaseura oli iloista joukkoa. Olihan siellä mukana seuran oma tähtikin eli Nixu, jota me kaikki innolla tuemme ja toivomme menestystä ammattiuralle. Lisäksi seuran puheenjohtaja oli aivan super, mies paikallaan, ja toimi matkanjohtajana oto:na ja hoiti positiivisella energiallaan matkaan liittyvät järjestelyt. Kiitos Hannulle.

Matkaseurue oli sopiva sekoitus seniori- ja juniori-ikäisiä ja se rikastutti ajatusten vaihtoa ja tarinoita ja todisti, että golf sopii kaikenikäisille. Matka oli niin rentouttava, että innolla odotamme seuraavaa matkaa. Helppo matkustustapa. Ei ollut matkatavaroiden ja bägien siirtelyä, kun bussi ja kuljettaja oli käytössä kaiken aikaa.

Hyvää golfkautta kaikille kanavagolfilaisille!

Ossi ja Tuire Mujunen

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista