Pelaajatiedote 19.11.2020

Kanavagolfissa oli ennätyskausi kierrosmäärien puolesta. Kiitos siitä kaikille teille! Pelikierroksia tuli kauden aikana lähes 29.000, joka on vuoden 2019 kierrosmäärään verrattuna 34% huikea korotus. Uusia greencardin suorittajia Timo Ruudan opista valmistui 150 pelaajaa. Näitä ennätyksiä on hyvä lähteä jahtaamaan tulevalle kaudelle 2021. Toivotaan, että ensi kaudella golfin suosio jatkaa kasvuaan.

Valtakunnalliset korona- rajoitukset vaikuttivat ravintolamme toimintaan alkukaudesta. Tilanteesta johtuen emme avanneet klubin yleisiä tiloja ollenkaan vaan siirsimme caddiemaster- ja ravintolatoiminnan klubin takapihalla sijaitsevaan kesäkeittiöön. Näin pääsimme poikkeustilanteessa palvelemaan asiakkaita niin greenfee, poletti ja kahvilatuottein. Kesäkuusta alkaen siirryimme klubin sisätiloihin niin sanotusti normaalin palvelutoiminnan ääreen korona- rajoitukset huomioiden. Olemme iloisia, että kaikki asiakkaamme kiinnittivät omalta osaltaan huomiota koronarajoituksiin ja pitivät huolta niiden noudattamisesta.

Kenttä saatiin auki ennätysaikaisin maaliskuun 26. päivä. Pelipäiviä kertyikin muutamia kiinniolopäiviä lukuun ottamatta yhteensä 213. Kaikki pelikierrokset pelattiin kesäviheriöille ja koko 18 reikäinen kentämme oli hienossa pelikunnossa. Kausi loppui 15.11.2020.

Kiitos kaikille pelaajille hienosta kaudesta ja mukavaa talven odotusta!

Terveisin,

Kanavagolfin henkilökunta

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista