Paripeli / joukkuepeli simulaattorissa Nais-, mies- tai sekaparijoukkuein

Sekaparijoukkue joutuu valitsemaan pelataanko naisten – vai miesten teeltä, yhtenä muotona voi käyttää että naisen pelatessa miesten teeltä lisätään hänen tasoitukseensa kaksi (+2) lyöntiä ja vastaavasti miehen pelatessa naisten teltä vähennetään hänen tasoituksesta kaksi lyöntiä (-2).

Naisjoukkue valitsee naisten teen ja miesjoukkua miesten teen.

Simulaattori paripelissä pelataan palloa vuorotellen teeltä reikään asti ja teeltä aloitetaan vuorotellen, hyvä muistisääntö esim parilliset / parittomat teet, riippumatta siitä kumpi joukkueen jäsenistä päätti edellisen reiän.

Joukkueen tasoituksessa lasketaan kokonais tasoitukset yhteen ja jaetaan puoliksi eli 50% yheenlasketusta ja pyöristatään kokonaisluvuksi. Voidaan käyttää myös mallia jossa tasoitus ei voi olla korkeampi kuin jomman kumman joukkueen jäsenen alhaisin tasoitus.

Pelivalikosta valitaan ” PELAAJA DATA ” ja ” LUO UUSI PELAAJA ” johon kirjoitetaan joukkueen nimi ( esim. ME HYVÄT ) ja paina ” OK ”. Sen jälkeen valitaan ” TEE ” miehet tai naiset ( sekaparijoukkue edellisen tasoitusmallin mukaan ) ja merkataan laskettu ” TASOITUS ”.

Sama toiselle joukkueelle.

(Joukkueelle on pakko valita jompikumpi lyöntipuoli oikea- tai vasenkätinen joten toisen mailanpääkuva lyöntikuvassa on väärältä puolelta).

Valitaan ” KENTTÄ ” ja ” PELIMUOTO ” sekä poimitaan joukkueiden nimet ” VALITSE UUSI PELAAJA ” ruutuun ja ” PELAA ”.

Vasemmalla ylhäällä näkyy lyöntivuorossa olevan joukkueen nimi vihreällä ja joukkueen lyöntivuorosta ja aloitusvuorosta ( esim parilliset / parittomat ) pitää joukkueen jäsenet keskenään huolta.

MUKAVIA JOUKKUEPELI VUOROJA KAIKILLE !

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista