Par3 -kenttä auki! Kanavan18-reikäinen kenttä aukeaa 14.4. klo 13:00!

Kenttämestari henkilökuntineen pääsivät yllättämään!

Kävivät salaa laittamassa liput Par3 -kentälle ja tulivat klubille ilmoittamaan että se on auki nyt!

TERVETULOA SIIS PELAAMAAN KANAVAGOLFILLE!
Kenttähenkilökunta pyysi samalla kertomaan, että…

Kanavagolfin 18-reikäinen kenttä
avataan torstaina 14.4. kello 13.00
(säävarauksella)
Par3 -kenttä on siis avattu tänään! Huomioithan, että kaudelle 2016 on tullut ajanvaraus myös Par3- kentälle. Mikäli haluat pelata useamman kierroksen, tulee lähtöjesi välillä olla 60 minuuttia. Ajanvaraus Par3- kentälle otettiin käyttöön Koko Asikkala Golfaa hankkeen johdosta. Näin saamme tietoa myös Par3- kentän käyttöasteesta.

Iso kenttä avataan säävarauksella 14.4.2016 klo 13:00. Jos joudumme sulkemaan kentän sääolosuhteiden johdosta, varatut ajat peruuntuvat. Ajanvaraus avataan viimeistään 6.4. klo 12:00.

”Kenttä on talvehtinut varsin hyvin. Griinit näyttävät hyviltä. Ainoastaan väylillä vesien valumakohdissa on havaittavissa jääpoltteen aiheuttamia vaurioita. Käytännössä kyseessä on vain muutama prosentti väylistä, joten ne eivät juurikaan peliin vaikuta. Pieni mahdollisuus on, että vauriot tervehtyvät kasvukauden alettua omin avuin. Jos näin ei tapahdu, paikat tullaan kylvämään heti kun sää lämpenee. Kaikenkaikkiaan Kanavagolfarit pääsevät aloittamaan kauden 2016 taas varsin hyväkuntoisella kentällä”- kertoo kenttämestari Ilkka Weckman

Osakas- ja jäsenkortit ovat noudettavissa caddiemasterilta. Huomioithan, että kauden 2016 maksut tulee olla maksettu. Olethan myös muistanut ilmoittaa pelioikeuden käytöstä.

Caddiemasterin aukioloajat pidentyvät. Viikonloppuna 9-10.4.2016 klubi on avoinna klo 10-17. Ensiviikosta, 11.4. lähtien olemme avoinna joka päivä klo 9-18. Kahvila on avoinna klubin aukioloaikoina. Päivitämme aukioloaikoja kevään mittaan ja ajanmukainen info löytyy helpoiten nettisivuiltamme, jotka muuten julkistetaan uudella ilmeella perjantaina 8.4.

Tervetuloa aloittamaan kautta rangelle ja Par3 -kentälle.

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista