Opetushinnat

Timo Ruudan opetustarjontaa

Yksityisopetus

1 hlö 50 min 50 €
2 hlö 50 min 60 €
1 hlö 5 x 50 min 200€
Trackman yksityistunti 65 €
Yksityistunti sisältää harjoitusohjeet jatkoa varten sekä swingin videoklippinä sähköpostilla.

Peliopetus

Yhdeksän reiän peliopetus kentällä aiheina rutiinit, pelitaktiikat ja mailavalinnat. Pelin jälkeen käydään vielä rangella läpi korjattavat asiat.Hinta 90 €, ei sis. green feetä. Lisähenkilöt 30 € / hlö. Maksimi osallistujamäärä on kolme.Henkilökohtaisesta valmennuksesta tai erikseen omalle ryhmälle räätälöidystä opetuspaketista voit sopia suoraan opettajan kanssa.

Varaukset

Timo Ruuda
0405187002
timo.ruuda@kanavagolf.com

Ruby Chico-Kurteliuksen palvelut

Opetus harrastelijoille

PERSONAL PRO – Henkilökohtainen PERSONAL PRO -valmennus on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä tehostamaan tuloksiasi läpi kauden. Personal Pro kannustaa, motivoi ja seuraa tuloksiasi kohti tavoitteitasi. Säännölliset tapaamiset varmistavat, että harjoittelet nousujohteisesti ja ne ohjaavat uusien tavoitteiden asettamisessa parhaiden oppien mukaisesti.

Tunteja Paketti Hinta per oppilas
4 Aloittaja – Pelaajalle, joka janoaa tukea oikean lyöntitekniikan harjoitteluun saavuttaakseen vahvan perustan kentälle, pelaajan luontaiset kyvyt ja liikkuvuus huomioiden. 250 €
4 Harrastaja – Pelaajalle, joka haluaa määrätietoisesti kehittää peliä seuraavalle tasolle, jotta siitä tulisi mielekkäämpää ja samalla nauttisi kierroksista entistä enemmän. 300 €
4 Himogolfari – Pelaajalle, jonka tähtäimessä on saada tuloksista se viimeinenkin turha lyönti pois kehittämällä tärkeitä osa-alueita ja omaa pelistrategiaa 350 €

Kaikki valmennuspaketit pitävät sisällään:

• Haastattelu ja omien tavoitteiden sekä taitojen määritys
• Neljä (4) valmennustapaamista rangella, lähipelialueella tai kentällä.
• Kaikki viimeisimmät maailmanluokan tietokoneanalyysit ja mittaukset (V1 Golf videoanalyysi, K-VEST TPI 3D biomekaaninen analyysi, Blast Golf 360 analyysi yms.)
• Etävalmennustuen asiakkaan ja valmentajan keskenään sopimassa laajuudessa.
• Tämän lisäksi pikaisia check-upeja voidaan tehdä paikasta riippumatta
• Loppuyhteenveto ja uusien tavoitteiden sopiminen

YKSITYISTUNNIT – Tehokas tapa kehittää itseään seuraavalle tasolle ja oivaltaa enemmän. Tunnin aikana harjoitellaan oppilaan haluamia pelin eri osa-alueita, aina avauslyönnistä puttaamiseen. Yksityistunnit voidaan halutessasi videoida, jolloin näet oman lyöntisi ja opit enemmän. Tunnilla saat myös uusia vinkkejä omaan harjoitteluun.

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
1 1 60 €
5 1 250 €
10 1 500 €

RYHMÄ- JA PERHETUNNIT – Nauti korkealaatuisesta opetuksesta joko omalla kaveriporukalla tai vaikka koko perheen kanssa. Ryhmässä harjoittelu on tehokasta, motivoivaa ja ennen kaikkea hauskempaa. Alussa oppilaat yleensä kertovatkin omia toiveitaan tuntien sisällön suhteen. Opetuksessa ryhmän sisäinen kannustus ja yhteistoiminta motivoivat ja luovat yhteishenkeä!

Ryhmätunnit

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
1 2 40 €
1 3 30 €
1 4 25 €
5 2 160 €
5 3 120 €
5 4 100 €
10 2 320 €
10 3 240 €
10 4 200 €

Perhetunnit (75 min)

Tunteja Oppilaita Hinta per perhe
1 2 aikuista + 2 lasta 100 €
5 2 aikuista + 2 lasta 400 €

PELITUNNIT – Sinulla on mahdollisuus saada käytännön neuvoja kentällä ja oppia pelaamaan omilla vahvuuksillasi. Kierroksen aikana opetellaan oikeanlaista pelitaktiikkaa ja tärkeitä mailavalintoja. Samalla pääset näkemään ammattilaisen peliä läheltä.

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
2 1 120 €
2 2 80 €
2 3 60 €

Opetus kilpaileville golfareille

KILPAVALMENNUS – Pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemisesta ja haluavat määrätietoisesti kehittyä paremmaksi kilpapelaajaksi. Tavoitteellinen kilpavalmennus voi olla ympärivuotista ja tarkoituksena on kehittää pelaajan ominaisuuksia jokaisella golfin eri osa-alueella. Pitkajanteisessa valmennuksessa käytetään hyväksi viimeisimpiä tietokoneanalyyseja ja mittauksia. Vahva golfin asiantuntemus ja laaja valmennuksen kokemus takaavat hyvät mahdollisuudet menestykseen.

Tunteja Oppilaita Hinta per oppilas
1 1 60 €
5 1 250 €
10 1 500 €
11-50 1 Hinta neuvotellaan erikseen

Mentaalivalmennus / kielikylpy

Mentaalivalmennus

keskittyy golfaajan henkiseen suoritukseen tavoitteena pelata parempaa peliä ja nauttia golfista enemmän. Sen avulla voidaan kehittää pelaajan kykyä selvitä vaikeista tilanteista. Golf on hyvä esimerkki, jossa pelaajan henkinen vire ja keskittyminen ovat kaiken a ja o. Pienikin herpaantuminen voi johtaa häviöön.

Kielikylpy

on valmennusohjelma sekä junioreille että aikuisille, jonka avulla oppilaita ohjataan englannin kielen oppimiseen ja käyttämiseen golfin kautta. Kielikylpy antaa lapsille hyvät valmiudet myös jatkossa muiden kielten oppimiseen.
 

Miksi golfopetusta

Golfopetuksen haasteita

Perinteisen golfopetuksen yksi isoimmista ongelmista tänä päivänä on se, että oppilaan tavoitteita ei ole sovittu selvästi kauden alussa ja oppilas jää alkeiskurssin ja opetustunnin jälkeen monesti täysin yksin. Vaikka tunteja olisi useampikin kesän aikana niin jossain vaiheessa “napanuora” opettajaan katkeaa. Yksin jäänyt golffari kadottaa pikkuhiljaa otteen tekemiseen. Ensin lupaavalta tuntuneet jutut eivät enää toimikaan jostain syystä kentällä. Pian hyvätkin opit unohtuvat kokonaan ja golfarin peli polkee paikallaan. Parempi golf vaatii säännöllistä treeniä, mutta monesti se vaatii myös henkilökohtaista valmennusta – läheistä  ja pitkäjänteistä yhteistyötä Pro:n ja pelaajan välillä. Sellaista, jossa pelaaja ei jää liian pitkäksi aikaa yksin oman onnensa nojaan. Säännöllisten välipalaverien tarkoitus on pitää huolta siitä, että pelaaja ‘’ei eksy’’. Lisäksi on tietenkin mahdollisuus treenata yhdessä.
+++
“Tervetuloa valmennukseen, jos koet että me voisimme rakentaa hyvän vuorovaikutuksen ja pitkälle kantavan golfkokemuksen. Lupaan pitää omat tavoitteesi mielessä enkä taatusti anna opetustilanteiden käydä tylsiksi!”

Ruby Chico Kurtelius – LPGA Class A Teaching & Club Professional

Rubyn yhteystiedot

Ruby Chico-Kurtelius
045 216 7499
ruby.chico@gmail.com

 Jaa