Ladykapteenin tervehdys

Iloinen tervehdys kaikille Ihanaisille Kanavagolfin uudelta Ladykapteenilta!

Meille on luvassa hieno golfkausi. Suomi viettää 100-vuotisjuhlaa ja sen lisäksi Suomen Golfliitto on julistanut tämän golfkauden naisten vuodeksi. Mikä voisi olla tämän hienompaa? Tällä kaudella painotamme yhdessä olemista ja hyvä fiilistä – Happy Golf ?. Pyritään kiertämään kentällä rennosti, pilke silmäkulmassa ja kannustetaan mukaan muitakin.

Heitän tälle kaudelle juuri sinulle muutaman haasteen:

– Ota kauden aikana ainakin yksi tuttavasi mukaan kentälle ja kerro hänelle tästä hienosta lajista.

– Rohkene osallistua kilpailuihin! Naisille on tarjolla kauden aikana paljon erilaisia kilpailuja – niistä löytyy varmasti kaikille omansa, toivottavasti useampikin?. Muista esimerkiksi ViisLeideistä-kilpailut.

Tänä vuonna kaikki kilpailut tullaan järjestämään sunnuntaisin, joten toivottavasti mahdollisimman moni Lady pääsee osallistumaan.

– Treenaa ja kehity omassa tahdissasi. Meillä on paljon seuran yhteisiä harjoituksia, osallistu niihin aina kun mahdollista. Saat kierroksella enemmän irti, kun maltat välillä hioa taitojasi Rangella ja Par-3 alueella – harjoitusalueemme ovat loistavat! Näiden lisäksi meillä on nyt mahdollisuus saada maailmanluokan opetusta uudelta naisproltamme Ruby Chico-Kurteliukselta. Rubylta saamme varmasti uusia ideoita varsinkin juniori- ja naistoimintaan. Toivottakaamme Ruby avosylin tervetulleeksi!

Laita itsellesi ylös vko 23, jolloin vietetään valtakunnallista naisten golfviikkoa, joka huipentuu sunnuntaina 11.6. Teemana meillä on Naiset ensin.

Yli 36 tasoituksella pelaaville on koko kesän tarjolla Pelaa 100 pistettä. Kyseessä on leppoisa tapa kiertää kenttiä ja kerätä bogipisteitä.

Sinä innokas ja aktiivinen naisgolffari – ota yhteyttä, mikäli haluat kehittää seuramme naistoimintaa ja olla mukana auttamassa.

Seuraa ilmoitteluamme nettisivuillamme ja sähköpostitse – viestitämme kesän tapahtumista pitkin kautta. Nähdään kentällä Ja hei – mikäli tarvitset peliseuraa, ota ihmeessä yhteyttä!!

 

  

Marie

marie.kumpulainen@gmail.com
puhelinnumeroni saat caddiemasterilta

 Jaa