Mika Mäkisestä Kanavagolfin toimitusjohtaja

Kanavagolf Vääksy Oy:n hallitus on nimittänyt vt. toimitusjohtaja Mika Mäkisen Kanavagolfin toimitusjohtajaksi. Tehtävä alkaa heti. Hallitus harkitsi toimitusjohtajan avointa hakua, mutta päätyi kuitenkin tarjoamaan tehtävää Mika Mäkiselle perustuen hänen aktiiviseen toimintaansa Kanavagolfin myynti- ja markkinointipäällikkönä, hänen näkemykseensä Kanavagolfin tulevaisuudesta sekä saatuun palautteeseen jäseniltä.

”On hienoa, että Mika on halukas siirtymään toimitusjohtajan tehtävään edellisen toimitusjohtajan jättäydyttyä pois. Mika on oppinut tuntemaan talon, henkilökunnan, asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä toimintamallit vajaan vuoden myynti- ja markkinointipäällikkönä toimiessaan. Mikan valinnalla varmistamme, että viimeaikainen hyvä kehitysvire Kanavagolfissa tulee jatkumaan”, Kanavagolf Vääksy Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heidi Lehtinen toteaa.

”Olen todella otettu hallitukselta saamastani luottamuksesta ja kannatuksesta. Ei ollut vaikeaa päättää lähtisinkö hakemaan Kanavagolfin toimitusjohtajan tehtäviä. Vajaan vuoden työskentely Kanavagolfissa on ollut rehellisesti opettelua toimialaan. Vasta viimeisinä kuukausina on alkanut selkiytymään mihin suuntaan ja miten Kanavagolfia kannattaa viedä.

Mennyt vuosi on ollut kerrassaan mahtava ja olen nauttinut työstäni Kanavagolfissa myynti- ja markkinointipäällikkönä. Kanavan henki lienee jollain tavalla poikkeuksellinen golfyhteisöjen joukossa. Jäsenet, asiakkaat ja henkilökunta ovat mukavia ja kannustavia. Erityisesti Kanavagolfin hengen säilyttämisen ja kehittämisen eteen tulen tekemään töitä. Otan ilolla vastaan uuden tittelin, tehtäväthän ovatkin jo lähes kaikki tuttuja”, Mika Mäkinen toteaa

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista