Lady Kapteenin esittely

Hei,

Golfmottoni: “You swing your best when you have the fewest things to think about” – Bobby Jones-

Golfmottoni: “You swing your best when you have the fewest things to think about” – Bobby Jones-

Olen Riitta Jutila ja toiminut Kanavagolfin ladykapteenina vuodesta 2013. Oma golfharrastukseni alkoi jo reilut parikymmentä vuotta sitten, mutta aktiivisemmin olen ehtinyt perehtyä lajin saloihin reilun kymmenen vuoden ajan. Erityisesti golfissa minua kiehtoo lajin haasteellisuus; joka golfkierroksella voi oppia jotakin uutta!

Golf ei kuitenkaan ole minulle ympärivuotinen harrastus, vaan talvet viihdyn paremmin suksilla kun mailan varressa.

Kanavagolfin toiminnassa olen ollut mukana seuran perustamisesta lähtien. Aluksi olin mukana seuran kilpailutoimikunnassa muutaman

kauden ajan ja sen jälkeen olenkin ollut mukana seuramme naisten toiminnan kehittämisessä ja suunnittelussa. Toimin myös toista kautta Greeniä Koko Seutu –seurojen ViisLeideistä –kiertueen vastuuhenkilönä.

Kuten jo seuratoiminnan suuntautumisestani näkyy, on naisten aktivointi golfin parissa sekä pelitaitojen kehittäminen minulle läheisiä asioita ladykapteenin roolissa Kanavagolfissa.

Toivonkin, että erityisesti kaikki ladyt, joilla on ajatuksia tai toiveita seuran naisten toimintaa koskien, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Tai jos haluat “opastavaa” peliseuraa, niin minulle voi aina soittaa!

Vielä yksi toivomus koko jäsenistölle alkavalle golfkaudelle. Yritetään kaikki muistaa toisten pelaajien huomioiminen. Tämä ajatus pitää sisällään kaiken oleellisen golfkentällä liikuttaessa kuten turvallisuuden, pelin sujuvuuden, jälkien korjaamisen sekä sääntöjen ja hyvien tapojen noudattamisen.

Hyvää golfkautta kaikille,

Riitta

 

 

E-mail: riitta.hannele.jutila@gmail.com

Puh. 0504400442

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Kapteenien blogi