Koko Asikkala Golfaa

Asikkalan Kunta ja Kanavagolf Vääksy Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen Kanavagolfin 4 reikäisen Par3 –kentän vapaasta käytöstä Asikkalan kuntalaisille ja sen kesäasukkaille kaudelle 2016. Yhteistyösopimus ei maksa kunnalle mitään.

Tehty sopimus tarjoaa Asikkalan kunnan asukkaille sekä kesäasukkaille mahdollisuuden pelata rajattomasti golfia kauden 2016 aikana Kanavagolfin Par3 –kentällä täysin ilmaiseksi. Kanavagolf tarjoaa myös pelivälineet (mailat) käyttäjille veloituksetta käyttöön.

Pelaaminen edellyttää suorituspaikan käyttäjältä osallistumista Kanavagolfin järjestämään n. 4 tunnin golfopetukseen. Golfopetus on niinikään maksuton ja siinä pelaaja saa riittävät tiedot ja taidot suorituspaikan käyttöön. Pelaaminen edellyttää myös rekisteröitymistä Kanavagolfilla golfopetuksen yhteydessä. Kanavagolf vakuuttaa pelaajat.

”Yhteistyö Kanavagolfin kanssa on loistava lisä kunnan ilmaiseen liikuntatarjontaan. Golf on mitä parhain peruskuntoa ylläpitävä laji, joka soveltuu kaikenikäisille. Kunnan puolelta toivotaankin että kuntalaisten nyt karistavat golfiin mahdollisesti liittyvät elitistiset mielikuvat ja lähtevät sankoin joukoin tutustumaan lajiin. Suomessa ei tietämämme mukaan ole toista kunnan tarjoamaa ilmaista golf-kenttää, joten siinäkin mielessä kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus” toteaa Matti Kettunen, vapaa-aikajohtaja.

”Golf lajina kärsii valitettavasti mielikuvaongelmasta. Lajia tuntematon pitää golfia yleensä kalliina ja elitistisenä. Näin asia ei kuitenkaan ole. Kanavagolfilta löytyy pelaajia duunarista yritysjohtoon. Kustannuksiltaan golf on jopa edullisempaa kuin esim. jääkiekon harrastaminen. Yhteistyö kunnan kanssa murtaa toivottavasti näitä mielikuvia ja saamme tulevalla kaudella paljon uusia ihmisiä tutustumaan golfin harrastuksena. Aloittamalla pelaamisen Par3 –kentällämme antaa kuntalaisille loistavan mahdollisuuden testata lajia, jonka jälkeen voi päättää soveltuuko laji itselleen vai ei. Tarjoamme tämän jälkeen lajista innostuneille helppoja ja edullisia vaihtoehtoja pelaamiseen isolle 18-reikäiselle kentälle” kertoo Mika Mäkinen, Kanavagolf Vääksy Oy:n toimitusjohtaja.

Kunta ja Kanavagolf tulevat tiedottamaan aiheesta lisää lähempänä pelikauden alkua.

Lisätietoja

Mika Mäkinen
Kanavagolf Vääksy Oy, toimitusjohtaja
Kanavagolf Vääksy Ry, toiminnanjohtaja
mika.makinen@kanavagolf.com
044-577 4010

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista