Klubin ovet sulkeutuvat sunnuntaina 22.10. ja kenttä on suljettu 6.11. alkaen

Syksy on jo pitkällä ja valitettavasti on aika myös pistää lappuja luukulle. Tuleva sunnuntai 22.10. on viimeinen päivä kun klubi ravintoloineen ja caddiemasterin palveluineen on avoinna. Eli maanantaista 23.10. alkaen klubi on kiinni alakertaa kertaa lukuunottamatta. Pelaaja WC:t ja pukuhuoneet sekä bägivarasto ovat käytössä ovikoodilla.

Pelaaminen pelioikeuden haltijoille pallorännillä. Ykkösteen katoksessa olevassa postilaatikossa on vihko, johon kirjoitetaan päivämäärä, lähtöaika ja nimi. Vieraspelaaja tai ilman Kanavagolfin pelioikeutta pelaava, samoin pelaajan tiedot vihkoon, pelilippu nimellä ja päivämäärällä varustettuna klubin edessä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Greenfee -pelaaminen (koko kierros 30 €/9 reikää 20 €, junioreilla puolet näistä), laitathan rahat kirjekuoreen ja klubin edessä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Huomioitahan syksyllä pelaamisen ohjeistuksen. Alempana tässä mailissa.

Kentän sulkeminen

Sateisen kesän ja syksyn johdosta kenttämestari on päättänyt sulkea kentän viimeistään 6.11. Tämän jälkeen pelaamista jatketaan Par3 -kentällä kelien salliessa pitkälle syksyyn.

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista