Kesä 2020 Junioriohjelman harjoitukset

Hei Kaikille Junioreille ja Vanhemmille,

Talvi ja kevät on ollut monella tapaa todella erikoinen. On ollut lumeton talvi, on ollut korona virusta, on ollut kotikoulua ja monella perheellä harjoitukset ja harrastaminen katkolla.

Kesäksi onneksi saadaan ainakin Kanavagolfin Golf Ohjelma jälleen käyntiin. Pyrimme ottamaan huomioon jäljellä olevat rajoitukset harjoittelussa ja pelaamisessa. Nyt suosittelemme kaikille omia välineitä sillä vuokravälineiden ja kaverin kanssa jakaminen ei on vielä toistaiseksi suotavaa.

Yhdistämme harjoituksissa ja isolla kentällä pelaamisessa nyt ryhmiä hieman. Tämä johtuu osittain seurammen taloudellisesta tilanteesta ja juniori toiminnan budgetin vahvasti varainkeruu perusteisesta rakenteesta. Tänä talvena/keväänä, emme ole pystyneet keräämään sponsori tukea siinä määrin missä olisi tarpeellista.

Ohjatut harjoitukset kaikesta huolimatta alkavat Maanantaina 1.6.2020 Klo15. Emme nyt laita nimiä laatikoihin, jos et tiedä mihin ryhmään lapsesi voisi kuulua tule paikan päälle vähän aikaisemmin ja käydään yhdessä opettajan kanssa asia läpi. Toivomme löytävämme jokaiselle niin ikään kuin pelitasoon sopivan ryhmän.

Maanantaina 1.6.2020 Klo15. Nähdään Klubilla!

Tämän vuoden kilpailukalenteri näyttää tällä hetkellä tältä. Tänä vuonna pelaamme ”Etelä-Itä” sarjaa. Olemme Rubyn kanssa ottaneet ohjelmaan myös lisäkilpailuita (=merkattu punaisella) muista sarjoista ja lähikentiltä. Kilpailuihin ilmoittautuminen ja kalenteri löytyy netistä. Linkki alla.

 

Ystävällisin Terveisin,

Rauli ja Ruby

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Juniorivastaavan Blogi