Kentän avaaminen ja pääsiäinen

Ilmojen haltijat eivät ole olleet suotuisia kevään etenemisen ja kentän avaamisen kannalta. Kenttähenkilökunta on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että kenttä olisi saatu pääsiäiseksi auki. Kentän puolesta tämä olisi voinut vielä ollakin mahdollista, mutta sääennusteet pääsiäiselle eivät puolla avaamista. Pyhiksi on luvattu jopa -7 asteen yöpakkasia ja vain muutaman asteen päivälämpötiloja. Myös lumi-, räntä- ja vesisateita on ennustettu pääsiäiseksi. Kovat yöpakkaset ja taivaalta putoava vesi sen eri muodoissaan aiheuttavat sen että kenttä ei todennäköisesti sula pelikuntoon kuin myöhään päivällä.

Säiden takia kenttää ei tulla avaamaan ja pidämme myös klubin kiinni pääsiäispyhinä. Myös Par3 -kentän sekä harjoitusviheriön käyttö on pääsiäisen aikoihin kyseenalaista. Kentälle ja harjoitusviheriölle voi mennä mikäli siellä ei ole kuuraa. Näiden käytössä pelaajan tulee käyttää omaa harkintaa. Päivitämme pääsiäisen ajan kuitenkin nettisivuja, josta löytyy informaatiota aukioloajoista. Rangea voi käyttää jos vain siellä tarkenee. Pieni mahdollisuus on että saamme rangen mobiilimaksamisen käyttöön pääsiäiseksi, jolloin poletteja saa appsin kautta hankittua klubin ollessa kiinni. Tästä tiedotetaan heti kun se otetaan käyttöön.

Tarkkailemme kuitenkin koko ajan sääennusteita ja mikäli säässä tapahtuu oleellisia muutoksia nostamme palvelutasoa sen mukaan. Ainakin maanantaina päivälämpötilaennuste lupaa kohtuullista keliä rangella lyömiselle ja jopa mahdollistaa harjoitteluviheriön ja Par3 -kentän käytön. Mikäli säät sallivat ja voimme odottaa riittäviä kävijämääriä avaamme myös klubin.

Seurailkaa siis nettisivujen aukioloaikoja pääsiäisen ajan.

Toivomme että säät olisivat suosiollisia ja saisimme kentän mahdollisimman pian auki. Seuraamme päivittäin kentän kuntoa sekä sääennusteita. Ilmoitamme viipymättä kentän avaamisesta.

Terveisin

Mika Mäkinen, tj & Ilkka Weckman, kenttämestari

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista