Kapteenien tervehdys 20.4.2018

Hei kaikille,

Kausi 2018 on alkamassa pian ja on ollut hienoa nähdä ahkeria pelureita harjoittelemassa heti harjoituspaikkojen auetessa. Olosuhteet ovat olleet haastavat ja näin ollen kevät meinaa tulla hieman viiveellä verrattuna aikaisempiin vuosiin. Kenttähenkilökunta on tehnyt hienoa työtä jo varhaisessa vaiheessa, josta voimme olla hyvin kiitollisia. Kenttä on taistellut olosuhteita vastaan ja hyvin onkin, sillä hyvältä näytti, kun kävimme kurkkaamassa kentän tilanteen.

Kaikki varmasti odotamme kovasti pääsyä kentälle, heti sen avauduttua ja siksi on hyvä palautella mieleen muutamia asioita. Haluamme muistuttaa muutamista peliviihyvyyteen vaikuttavista tekijöistä.

Pelinopeus, joka määrittää pitkälti kierrosten keston. On mukavampi pelata, kun ei tarvitse odotella jatkuvasti omaa lyöntivuoroa sekä kierrokset eivät veny liian pitkiksi. Pidetään siis kiinni omasta pelinopeudesta, jolloin peli on sujuvaa. Ohitustilanteissa on hyvä huomioida muut pelaajat kentällä ennen ohituksen harkitsemista.

Lyöntijäljet/Alastulojäljet tulee korjata aina. On miellyttävämpää pelata alustalla, joka on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Ei tarvitse korjailla muiden jälkiä, kun kaikki korjaa omansa. Tästä kiinni pitäminen on hyvä tapa osoittaa kiitosta kenttähenkilökunnalle, jotka tekevät pitkiä päiviä kentän kunnon eteen.

Pidetään yhdessä huolta kentän kunnosta, jolloin kaikki pystyvät antamaan oman panoksensa.

Uudistuksena tälle kaudelle on tullut uusi tee 38, joka on tasoituskelpoinen. Useimmiten tee sijaitsee väylän alussa ja par-3 teen 46 läheisyydessä. Suosittelemme rohkeasti kokeilemaan, jos haluat kokeilla miltä alhainen tuloksenteko tuntuu.

Kilpailuja sekä erilaista toimintaa tulevalla kaudella riittää reilusti. Kannustamme kaikkia ottamaan osaa Kanava Golfin tapahtumiin. Wappurieha järjestetään 1.5 klo 13.00-16.00 Kanava golfilla, joka on varmasti VAPUN SEKÄ GOLFKAUDEN ALUN EHDOTON HUIPENNUS!

Loistavaa kauden avausta sekä iloista mieltä kentille!!

Terveisin. Nicolas & Marie

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Kapteenien blogi