Kanavagolfin uusi Head Caddiemaster on Esa Salonen

Nimeni on Esa Salonen, 25-vuotias päijäthämäläisen golfin kasvatti. Kaikkien vaativien testien ja kuulusteluiden tuloksena aloitan Kanavagolfin uutena Head Caddiemasterina vuonna 2018

Olen alunperin kotoisin Lahdesta ja asuttanut kaupunkia lähes koko ikäni. Ainoa syrjähyppy tapahtui elokuussa 2012, kun muutin Lappeenrantaan opiskelemaan. Valmistuin Saimaan ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi maaliskuussa 2016. Kesätöiden jälkeen toimin vuoden palveluasiantuntijana taloushallintoalalla ja nyt minulle annettiin mahdollisuus tarttua tähän tilaisuuteen.

Pelaajana olen saanut kulutettua lajin parissa jo yli yksitoista vuotta, joista seitsemän aktiivisesti kilpaillen Suomessa. Golf on minulle edelleen rakas harrastus, joten sen parissa työskenteleminen on varmasti mielekästä ja antaa uutta näkökulmaa ammatilliseen kehitykseeni. Tätä auttaa myös se, että minulle on välittynyt Kanavagolfista kuva rentona ja yhtenäisenä seurana, joka haluaa tarjota kaikille parhaita mahdollisia kokemuksia lajin parissa.

Odotan työni alkamista innolla. Tavoitteeni on sen kautta antaa lajille vähintään yhtä paljon takaisin kuin laji on antanut minulle. Siten uskon lunastavani minuun kohdistuvat odotukset.

Haluan toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta. Muistakaa pitää lyönneistä huolta myös talven aikana esimerkiksi Loukussa harjoitellen. Näin kaikki on valmista, kun kausi 2018 alkaa. Tavataan viimeistään keväällä!

Terveisin
Esa Salonen
Head Caddiemaster

esa.salonen@kanavagolf.com

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista