KanavaGolfin keväinen pelimatka Viron Otepäähän 21.-23.4.

KanavaGolfin keväinen pelimatka suuntautuu tällä kertaa Viron Otepäähän. Viron talviurheilukeskuksena tunnetusta Otepäästä löytyy täysimittainen championship-tasoinen par 73 -kenttä. Kauniissa luonnonpuistomaisemissa sijaitseva Otepää Golf on alueelle tyypilliseen tapaan täynnä korkeuseroja. Otepään kumparemaaston, hiekkakumpujen ja aarnimetsän halki kulkevat väylät tarjoavat haastetta kokeneellekin golfarille. Matkaa Tallinnasta Otepäähän on reilut 200 km ja sen karauttaa omalla tilausbussillamme reilussa parissa tunnissa. Matkalle mukaan rentoutumaan ja nauttimaan voi lähteä mainiosti vaikka ei golfia pelaakaan!

Liikkeelle lähdemme Klubirakennukselta perjantaina 21.4. klo 12.30. Bussi pysähtyy tarvittaessa Lahdessa matkakeskuksessa. Eckerö Linen laiva lähtee Länsiterminaalista klo 15.30 ja saapuu Tallinnaan klo 17.45. Matkatavarat ja bagit kulkevat mukavasti bussissa laivamatkan ajan. Laivalla on mahdollisuus buffetruokailuun, joka maksaa 24,00 euroa per henkilö. Tarvittaessa varaamme paikkoja ruokailuun etukäteen.

Otepäähän savuttuamme majoitumme Pühajärve Spa & Holiday Resort -hotelliin. Viihtyisä ja siisti Pyhäjärve -hotelli kauniine puistoineen tarjoaa vierailleen kodikasta ja leppoisaa oleskelua. Huoneen hintaan sis. aamiainen, kylpytakit, uimahallin ja saunojen käyttö sekä kuntosalin käyttö.

Pelaamaan pääsee sekä lauantaina että sunnuntaina. Tiiajat on varattu molempina päivinä klo 8:30 alkaen 1.tiiltä. Kuljetukset hotellilta kentälle ja takaisin hoituvat omalla bussillamme. Matka kentälle on 4 km. Greenfee á 35,00 euroa.

Sunnuntaina lähdemme paluumatkalle hotellilta klo 14.30. Laiva kohti Helsinkiä lähtee klo 18.45 ja saapuu perille klo 21.15. Takaisin klubilla olemme klo 23.00-23.30 tietämissä.

Matkan hinta on yhteensä 160,00 / henkilö. Hintaan sisältyy:

  • matka Vääksy – Helsinki – Vääksy sekä liikkumiset Virossa omalla linja-autolla
  • laivamatka Helsinki – Tallinna – Helsinki
  • majoitus 2 hh huoneessa

Lisämaksusta buffetruokailu laivalla sekä greenfee.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä seurasihteeri Hanna Valkoselle sähköpostitse: hanna.valkonen@phnet.fi

Kerro ilmoittautuessasi:

  • nimesi
  • syntymäaikasi (laivayhtiö tarvitsee tiedon)
  • kansalaisuutesi
  • ruokailetko laivalla
  • pelaatko ja montako greenfeetä tarvitset

Toimi nopeasti, paikkoja rajoitetusti! Tervetuloa matkalle!

Lisätietoja matkakohteesta: http://www.otepaagolf.ee/fin/

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista