Kanavagolfin kausi alkaa sunnuntaina 27.3. rangen avauksella klo 11.00

TERVETULOA AVAAMAAN KAUSI RANGELLE SUNNUNTAINA KLO 11.00

Klubi avoinna sunnuntaina (27.3.) ja maanantaina (28.3.) klo 11 – 15. Klubilta saat ostettua rangepoletit sekä kaikkia suosituimpia tuotteita: höyrymakkaraa, lihapasteijaa, kahvia, pullaa, olutta, siideriä, lonkeroa, limonadia, jne.

Tervetuloa sankoin joukoin!

 

Positiivinen ja aktiivinen kauden alku

Kevät on alkanut aktiivisissa merkeissä. Seuran kevätretki Pärnuun toteutuu. Reissu täyttyi hetkessä 47 innokkaasta lähtijästä. Seurapaitatilaus oli myös menestys. Paitoja tilattiin yli 70 kpl. Paidat saapuvat ensi kuun puolella ja infoamme tästä vielä erikseen. Muutamia ylimääräisiäkin tilattiin, joten voit vielä saada omasi, mikäli unohdit tilata.

Koko Asikkala Golfaa

Koko Asikkala golfaa hanke on pyörähtänyt käyntiin ja vapaaehtoisia ohjaajia on ilmoittautunut jo yli 40. Huhtikuun puolessa välissä koulutetaan vapaaehtoiset kouluttajat ja sen jälkeen aloitamme uusien golfareiden koulutukset, joita kylältä kuuleman perusteella on tulossa reilusti.

Toivotaan että kuntalaiset ja kesäasukkaat ovat kiinnostuneita tästä hienosta mahdollisuudesta ja tulevat kokeilemaan tätä hienoa lajia. Markkinoimaan hanketta sosiaalisen median, kunnan medioiden sekä Päijät-Häme -lehden välissä 13.4. julkaistavalla 4-sivuisella Koko Asikkala Golfaa -liitteellä.

Apuja otetaan kuitenkin vielä vastaan. Levittäkää sanaa hankkeesta, jotta saamme mahdollisimman paljon uusia innokkaita golfareita joukkoomme. Mikäli nurkista löytyy ylimääräisiä mailoja tai bägejä, otamme niitä edelleen mielellämme vastaan Koko Asikkalan Golfaa -hankkeen käyttöön.

Kortit ja liput

Kauden 2016 jäsenkortit ja peliliput ovat saapuneet ja ovat valmiita noudettavaksi caddiemasterilta klubin aukioloaikoina, jotka löytyvät nettisivuilta. Osakaskortit saapuvat vasta pääsiäisen jälkeen. Osakaskortilla saa tänäkin vuonna Kanavagolfin ravintolaostoista (pois lukien tupakka, alkoholituotteet ja lahjakortit) -5% alennusta. Myös Golfpoint huomioi osakkaat ja antaa normaalihintaisista proshopin tuotteista koko kauden ajan -15% alennusta.

Saldolataus on käytössä viimevuoden tavoin. Voit siis ladata osakaskortille rahaa, jota voit hyödyntää ostoihisi. Näin vapaudut rahapussin käyttämiseltä, pelkkä yksi kortti riittää. Osakaskortti on myös tarpeellinen osakkuuden todentamisväline esim. Greeniä Koko Seutu -tapahtumissa. Muistathan siis hakea omasi. Lisätietoa eduista löytyy GKS -nettisivuilta.

Pelioikeuden haltijalle GoGolfin -jäsenyys veloituksetta

Kanavagolf on lähtenyt mukaan GoGolfin toimintaan. Kanavagolfin nimetyn pelioikeuden haltijana saat kattavan annoksen etuja. GoGolf -jäsenyys (á 25€) aktivoidaan nimetyille pelioikeuden haltijoille 31.3.2016. Saat GoGolfilta jäsenyyteen liittyvän aktivointilinkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi sekä pääset tutustumaan jäsenyyteen liittyviin huikeisiin etuihin: Suomen parhaat green fee -paketit, ilmainen GoGolf-range, GoGolf Caddy- kyyditykset sekä Hole in One-vakuutus kuuluvat kaikki jäsenetuihisi.

Myös ne jotka nimeävät pelioikeuden 31.3. jälkeen, saavat GoGolf-jäsenyyden. GoGolf-jäsenyys aktivoidaan kun Kanavagolfin pelioikeus on ilmoitettu.

GolfKanavan julkaiseminen toistaiseksi keskeytetty

Golfkanavan julkaiseminen on keskeytetty. Kanavagolfille on tulossa uudet Internet -sivut, joiden julkaisuvalmiiksi saattaminen vaatii nyt jokaisen toimihenkilön ja seuran toimijan panosta. Nettisivut tulevat palvelemaan huomattavasti paremmin ajankohtaisten asioiden viestimisessä, joten harkinnassa on kokonaan lehden julkaisemisen lopettaminen.

Uusi proshop pullollaan

Uusi Proshop -yrittäjä GolfPoint on täyttänyt uuden Proshopin lähes lattiasta kattoon. Pikaisella silmäilyllä voi huomata, että sieltä löytyy paljon hyviä tarjouksia heti kauden aloituksen kynnyksellä. Tervetuloa ostoksille sunnuntaina ja tapaamaan uutta Proshopin yrittäjäpariskuntaa.

Aukioloajat

Range avataan sunnuntaina 27.3.2016 klo 11:00. Tästä eteenpäin range pidetään auki aina syksyyn saakka. Rangelle pääsee siis lyömään vaikka klubi olisikin suljettu. Klubi on auki 27 -28.3. klo 11-15 jolloin myynnissä on polettien lisäksi myös ravintolan tuotteita.

Jatkossa klubi / caddiemaster on avoinna arkisin klo 9-16. Tulevien viikonloppujen osalta aukioloaikoja päivitetään nettisivuillemme. Näin keväällä viikonlopun aukioloajoissa on säävaraus. Muistathan että jäsen- ja hoitovastikelaskut erääntyvät 31.3.2016.

Aurinkoista golfkauden odotusta toivottaa Kanavagolfin väki!

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista