Kanavagolf hakee caddiemasteria ja kahvila-/ravintolatyöntekijää kaudelle 2019

Haemme ulospäin suuntautuneita ja asiakaspalvelusta kiinnostuneita henkilöitä. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä Kanavagolfissa.

Caddimasterin määräaikainen tehtävä ajanjaksolle: 2.5 – 15.9.2019. Caddiemasterin työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kentänpalveluiden ja golf-tuotteiden myynti, sekä proshopin ylläpito. Toimenkuvan tehtäviin kuuluu myös kahvila/ravintolan avustavat työt.

Kahvila-/ravintolatyöntekijän tehtävä ajanjaksolle 3.6-18.8.2019. Kahvila-/ravintolatyöntekijän työtehtäviä ovat asiakaspalvelu, kassapalvelut ja kahvila/ravintolan keittiötyötehtävät. Toimenkuvan tehtäviin kuuluu myös caddiemasterin avustavat työt. Työ sisältää yksin oloa.

Edellytämme työtehtävissä iloista ja positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä yhteistyökykyä. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaat kykyä sopeutua vaativaan ja kiireiseen työtahtiin.

Työt ovat 2-vuorotyötä (maanantai-sunnuntai) ja työaika on päivittäin noin klo 08-22.30 välillä. Työvuoroja on 4-6 / vko ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia riippuen työvuorosta. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää.  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta, golf- tai ravintola-alalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyä tiimimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus osoitteeseen info@kanavagolf.com.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse info@kanavagolf.com. Paikat täytetään heti, kun tehtäviin sopivat henkilöt löytyvät.

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista