Junioritoimikunta

Visio: Opetetaan lapsille golf osana elämäntapaa nyt ja tulevaisuudessa.

Tavoitteet: Saada enemmän nuoria osaksi golfperhettä ja opettaa kuinka nauttia pelistä.

Motto: Usko ja saavuta. Tavoitteesi on päämäärä. Kunnioita kaikkia, älä pelkää ketään. Asenne on kaikki kaikessa. Kova työ voittaa lahjakkuuden, jos lahjakkuus ei tee kovasti töitä.

Kanavagolfin junioritoimintaan on koittanut aika pyrkiä lisäämään junioreille suunnattua toimintaa sekä kehittämään uutta ja jännittävää yhdessä tekemistä golfin parissa. Kaudelle 2018 tuomme palveluun uudistetun Kanagolfin Junioriohjelman.

Pienimmille järjestetään tulevallakin kaudella lauantaisin golftunti, jossa tutustutaan golfin saloihin leikin varjolla ja pidetään hauskaa lajin parissa. Järjestämme myös Kanavagolfin junioreille yhteisen matkan/tapahtuman, jossa pidetään hauskaa yhdessä myös golfin ulkopuolella. Vetäjinä jatkavat Keijo (Keke) Matilainen, Rauli Parjanne ja Carrine Cham.

Kesällä järjestetään myös yksi jo tutuksi tullut kesäleiri junioreille. Siellä tutustutaan golfiin leikin varjolla ja opitaan golfin etikettiä sekä käyttäytymissääntöjä.

Kanavagolfin pro Ruby Chico-Kurtelius järjestää kesällä viikonlopun mittaisen Golfklinikan isommille junioreille. Siellä käydään syvällisesti läpi golfsvingiä uusia video- ja lyöntianalyysilaitteita käyttäen.

Kesäkausi huipentuu elokuun lopussa kisaviikonloppuun. Silloin järjestetään maailmalta tuttu Drive, Chip and Putt- kilpailutapahtuma sekä Ryder Cup, jossa ovat vastakkain seuran juniorit ja heidän vanhempansa.

Kaikki mukaan hauskempaan golfiin!

Junioritoimikunta
Rauli Parjanne
prauli@hotmail.com
045-188 5175

 Jaa