Juniori Golfohjelma Kuulumiset

Moikka Kaikille,

Seela Sistoselle isot onnittelut Kanavagolf Seuranmestaruus Pronssista Naisten sarjassa!!! Aivan upea suoritus. Markkinointi kampanjamme onnistui melko hyvin, että juniorimme pelasivat naisten sarjassa jo nyt.

Kilpailukausi alkaa kääntyä jo loppua kohti. Tänään 30.8.2020 on monelle viimeiset kilpailut. Syyskuussa Juniori Future Tourin finaaliin on tyrkyllä vielä Seela Sistonen ja Emma Parjanne, finaaliin pääsee ensi sijaisesti rankingin perusteella. Toivottavasti tilaisuus siunaantuu kaikille sinne haluaville.

Viime viikonlopulla Seela ja Emmi-Liia puhdisti palkintopöydän ottamalla kaksois voiton Tytöt Challenge Sarjassa ja Emma oli myös vielä hienosti neljäs.

Tällä kertaa Iitissä oli kaiken lisäksi aivan upea keli. Ja joukkueemme oli varsin kiinteä yksikkö ja he kyllä hienosti kannustavat ja pitävät toisista huolta. Saimme ikuistettua lähes koko porukan kerrankin kameralle :)!

Yhteishenkeä puhallettiin vielä kilpailukierroksen jälkeen tikan heiton merkeissä. Kyllä Iitti tarjosi jälleen kerran hienot kilpailut.

Vielä syyskuussa jatkuu ulkoharjoittelu ja sen jälkeen pidämme taukoa ja vedämme henkeä golfista hetkeksi kunnes aloitamme talvi harjoittelun seuraavaa kautta ajatellen. Tästä lisää infoa myöhemmin.

Hyvää Syksyä kaikille,

Junioritoimikunta

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista