Hanki golfosake, saat heti lähes 400 € edut

Golfosakkeen omistamisesta ja sen hyödyllisyydestä puhutaan paljon. Osakekauppa on käynyt kevään aikana vilkkaana, koska golfosakkeen omistaminen Kanavagolfilla tuo osakkaalle suoraa hyötyä lähes 400 € arvosta tänä vuonna. Osakas saa mm. viidelle lähikentälle (Iitti, Hartola, Vierumäki Classic, Takkula ja Messilä) yhden veloituksettoman nimetyn greenfeen tällä kaudella. Greenfeet ovat voimassa tämän kauden poislukien lomakauden ajan 15.6. – 15.8. Näiden arvo on jo yli 300 €.  Nimetyllä pelioikeudella pelaaville osakkaille yhtiö maksaa lisäksi SGK:n etukortin (arvo 30 €) ja GoGolf jäsenyyden. SGK: etukortilla pääsee noin 30 kentälle pelaamaan puoleen hintaan 3 kertaa kaudessa. GoGolfin jäsenyyden (arvo 25 €), jonka kautta pääset hyödyntämään eri kenttien loistavia tarjouksia. Näiden lisäksi osakas saa paljon muita merkittäviä etuja. Lisätietoja osakkaan eduista täältä.

Osakkeen hankkimista kannattaa harkita erityisesti silloin kun pelaat vuosittain vuokrapelioikeudella. Osakkeiden hinnat ovat tällä hetkellä varsin edullisella tasolla ja ainakin Kanavagolfin osalta on todennäköistä että niiden arvot ovat nousussa tulevaisuudessa voimakkaasti kasvavan pelaajamäärän ansiosta.

Kanavagolf Vääksy Oy:llä ei ole osakkeita myytävänä, mutta sen sijaan toimistolta löytyy lista osakkeenomistajista, jotka ovat osakkeistaan luopumassa. Luopumisen taustalla on yleensä osakkaan ikääntymisestä johtuvat syyt. Ota siis yhteyttä info@kanavagolf.com pyytääksesi yhteystiedot osakkeesta luopuvista osakkaista. Osakkeen hinta on täysin ostajan ja myyjän välinen asia. Kanavagolfin toimisto avustaa mielellään osakekauppoihin liittyvissä asioissa.

Ryhdy siis Kanavagolfin osakkaaksi ja nauti rahanarvoisista eduista!

Lisätietoja osakkeen omistamisesta ja osakekaupoista: johanna.viljamaa@kanavagolf.com/044 2700 411 tai mika.makinen@kanavagolf.com/044 577 4010

 Jaa
Kategoriassa Ajankohtaista