Future Tour Liiga Finaali – ANG Naantali

Sanattomaksi vetää…

Huikea ja oiva osoitus siitä miten kova työ, periksiantamattomuus ja yhteistyö tuo tulosta. Tämän joukkueen ja koko Kanavagolfin Juniori Ohjelman junioreiden kasvua on ollut aivan suunnaton ilo katsoa sivusta. Olemme mielestäni onnistuneet monessa asiassa tämän kauden aikana, niin seurana kuin junioreiden henkilökohtaisella tasolla.  Olemme kokeneet niin menestystä, pettymystä, onnen ja surun kyyneleitä yhdessä.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna kokoontui Naantaliin Future tourin Finaaliin tourin parhaat pelaajat ja joukkueet. Saimme jalkeille aivan upean joukkueen Kanavagolfista. Ja ei enempää eikä vähempää kuin voitto tietenkin Kaakon alueen Liigassa!!!

Onnea Niklas, Seela ja Emmi-Liia ja ISO KIITOS KOVASTA TYÖSTÄ!

Kuvat: Jani Kurtelius

Vieraalla kentällä pelatussa turnauksessa onnistuivat jälleen upeasti. Tasaista pelaamista kaikilta ja toivottavasti kaikilla oli kivaa! Kuvista päätellen ainakin… Sää suosi junioreita ja mukana olleita vanhempia. P.S. hienot pelipaidat… :)!

Ensi vuonna tulemme vahvempana kuin aikaisemmin! Talvikaudella panostamme jälleen golfin perusasioihin ja valmistamme junioreita kauteen 2020. Talviharjoittelu kausi alkaa joulukuussa pienen tauon jälkeen kun kesäkausi päättyy ulkona.

Kanavagolfin Juniori Ohjelman Kesäkauden päättäjäiset pidetään Lauantaina 5.10. muistakaa juniorit ilmoittautua! Laitetaan tämä kesäkausi pakettiin, grillaillaan ja syödään hyvin ja pidetään hetki hauskaa yhdessä! Suunnitellaan vähän tulevaa yhdessä ja mietitään miten tätä voidaan tehdä vielä paremmin ja mitä halutaan lisää tai mitä vähemmän harjoittelussa ja muutenkin yhdessä toimimisessa.

Tämä on ollut henkilökohtaisesti vaikea kesä, läheisen henkilön menetys on vienyt mehuja ja keskittymistä. On ollut hankala löytää energiaa ja voimia. Mutta tämä porukka on ollut ja näyttänyt esimerkillään, että vaikeistakin tilanteista selvitään yhdessä. On ollut kunnia saada olla osa tätä porukkaa!

 

t. Rauli

Junioritoimikunta

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Juniorivastaavan Blogi