Future Tour Kaakko 5: KanG

Kanavagolf Future Tour Kaakko 5. osakilpailu

AIVAN HUIKIAT KISAT! KIITOS JUNIORIT, VANHEMMAT, MIIKA JA GOLFLIITTO!

Junioreidemme kauden kohokohta, omalla kentällä järjestetyt kilpailut. Saimme mukaan 36 junioria ympäri Kaakon kenttiä. Olemme ylpeitä teistä jokaisesta niin omasta kuin muidenkin seurojen junioreista. Iso kiitos Kanavagolfin klubitalon väelle jälleen kerran loistavasta palvelusta ja avusta järjestelyissä. Ja vielä täytyy kiittää Kenttähenkilökuntaa aivan vimpan päälle viritetystä kentästä ja 38 tiiboksien ehostamisesta. Aivan loistavaa…

Sää oli mitä mahtavin, koko päivä pelattiin aurinkoisessa säässä. Vaikka ulkona oli loistava ja aurinkoinen sää ei pelureiden sisällä varmasti ollut yhtä tyyntä. Jälleen koettiin hurjia tunne skaaloja niin upeista onnistumisen tunteesta kuin valitettavasti karvaista pettymyksistä. Mutta eihän golf olisi mitään ilman suuria tunteita, ja olen erittäin onnellinen, että uskalletaan kaikki tunteet tuoda esille ja teistä kaikista huomaa, että kisoihin annetaan kaikki ja otetaan se 100%! Aivan huikeeta…

Kuvat @Jani Kurtelius

Alkulämmittelyjä ja aurinko paistaa jo aika kovasti. Nyt on aurikovarjoille käyttöä.

Kanavagolfin junioritoimikunta oli kisojen aikaan kiireisenä grillauksen parissa. Paraatipaikalla kannustamassa junioreitä puolen välin krouvissa klubitalolla.

Omat juniorimme pärjäsivät jälleen erinomaisesti. Pojat 12 sarjassa tuli kolmois voitto. Niklas sai palkintokaappiin jälleen uuden pokaalin voiton kunniaksi, ja Eetu ja Taavi pokkasivat ensimmäiset pokaalit kotio viemisiksi. Aivan uskomaton kehitys tarina Eetulla ja Taavilla. Aivan mahtavaa pojat…

Tytöt 12 sarjassa, jälleen Sistosen siskoksista tälläkertaa, Seela korjasi potin kotiin. Taisi olla yksi parhaista kierroksista!

Myös ensikertalainen oman kylän Vili hoiti leiviskänsä upeasti. Tasatuloksessa toisen ihanan Meten kanssa jaetulla kolmannella sijalla. Paremman tasoituksen ollessa ratkaiseva, Vili pokkasi upeasti kolmannen sijan ja hienon pokaalin! Olipa hienoa kun kaikki palkintopallille nousseet saivat pokaalin!

Onnea kaikille voittajille ja palkinnon saaneille!

Pääkilpailun jälkeen Kanavagolfilla järjestettiin myös niin kutsuttu Shoot-out kilpailu. Pelaajien joukosta arvoimme viisi osallistujaa, jotka kilpailivat lähimmäksi lippua muotoisella karsinta kilpailulla ja lyönti pelimallisella finaalilla upeasta palkinnosta. Yleisöä oli mukavasti kannustamassa junioreita huikeisiin venymisiin.

Alla voittajan Sandra Palin (Vierumäen Golfseura) tyylin näyte joka pokkasi voitosta hienon tavara palkinnon! Onnea Sandra!

Huikeat kisat ja huikea fiilis ja päivä kaikin puolin! Aivan fantastista tehdä töitä tämän porukan kanssa!

Nyt Kanavagolfin juniorit pitävät viikon mittaisen loman harjoituksista, uivat, saunovat ja tekevät toivottavasti jotain aivan muuta kuin ajattelevat golfia!!! Olette parhaita!!!

Kiitos Kaikille,

t. Rauli

Junioritoimikunta

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Juniorivastaavan Blogi