Flowpark – funday Kanavagolf Juniorit 2019

Iso kiitos jälleen kerran kaikille junioreille,

Olipa meillä jälleen kerran hieno päivä yhdessä. Tällä kertaan tehtiin jotain aivan muuta kuin golfia. Ja siinäkin te olitte jälleen kerran aivan upeita ja toimitti hienosti yhdessä joukkueena. Miten on hieno katsoa kun te yhdessä teette asioita, nautitte, autatte ja voitatte pelkonne yhdessä toisia kannustaen. Kilpailuhenkeä on selvästi teissä kaikissa, mutta osaatte toimia yhdessä ja kannustaa myös toisianne upeisiin suorituksiin, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Ja mikä hienointa kunnioitus ja arvostus toista kohtaan näkyy.

Päivä alkoi Vierumäen Flowparkissa yhteisellä opastetulla harjoitus radan kierrolla! Monille tämä olikin aivan lasten leikkiä. Eetu ja Vili toimivat ryhmänjohtajina vanhoina Flowpark kettuina.

 Seurasitte upeasti rauhallisesti kuunnellen oppaan ohjeita.  Tämän jälkeen jokainen lähti innolla kiertämään ratoja yhdessä tai erikseen. Puistossa oli jokaiselle jotain, pitkiä liukuja, hankalia mansikkapoijuja ja verkkoja vaijereineen.

Flow parkissa kuten golfissakin tarkkaavaisuus, turvallisuus ja keskittyminen on erittäin olennaista.  Alla Niklas näyttää mallia miten lähestytään pysty kiipeilyseinää.

Yhdessä koettiin suuria tunteita ja onnistumisen ja itsensä voittamisen riemua! Yhteispelillä selvittiin hymyssä suin seikkailuista kotiin! Edessä Ninalla ja Metellä mahrottoman epämukavat pölkkyvaijerit.

Kaikilla vaikutti olevan kivaa ja tulemme varmaan joskus toistekin!

Kolmen tunnin kiipeilyn jälkeen oli vielä hymy herkessä ja uskalletiin ottaa jo vähän poseerausta kameralle kesken kiipeilyn tiimellyksen. Lahdessa ja Vääksyssä satoi kaatamalla vettä ja rakeita, mutta meillä seikkailun janoisilla golf sankareilla säilyi trikoot kuivina. Aivan uskomaton säkä sään suhteen!

Valokuvat, Jani Kurtelius.

Älkää huoliko, täältä saapuu coolista coolein liukurata tyttö Bond, Mette Bond apuun! Suuri sydän ja valtaisa tsemppi Metelle itsensä voittamisesta! Olet ihan paras!

Pysykää kuulolla mitä kivaa Kanavagolfin Juniorit seuraavaksi tekevät yhdessä! Tiistaina 9.7. on meillä jälleen kilparyhmällä kilpailut! Tällä kertaa Koski Golfissa! Onnea matkaan juniorit!

 

Seuraavaan kertaan, ROCK On!

 Jaa

Kategoriassa Ajankohtaista, Juniorivastaavan Blogi