Ajanvaraus

Puh: 044 2700 412, caddiemaster. Kanavagolfin jäsenet voivat varata aikoja omilla Nexgolf- tunnuksillaan. Vieraspelaajien ajanvaraus joko soittamalla tai Teetimen kautta.

AJANVARAUSTILANNE

Ajanvarausohjeet

Aina kentälle pelaamaan lähdettäessä on ilmoittauduttava caddiemasterille, joka antaa lähtöajan ja opastaa kaikissa kentän käyttöön liittyvissä asioissa. Ajanvarausnäkymästä voi tarkistella ajanvaraustilannetta reaaliajassa. Lähtöajat ovat 10 minuutin väliajoilla. Kaikki lähtöajat ovat varattavissa joko puhelimitse, Teetimessa/Nexgolfista tai paikanpäällä ennen pelikierrosta. Poikkeustapauksissa on caddiemasterilla myös oikeus antaa aikaisemmin lähtövarauksia, esim. ryhmäaikojen ollessa kysymyksessä. Etukäteen varatun ajan käyttäjän on ilmoittauduttava caddiemasterille vähintään 15 minuuttia ennen kyseistä starttiaikaa. Esteen sattuessa on etukäteen varattu aika ehdottomasti peruutettava hyvissä ajoin. Etukäteen voi varata vain yhden ajan päivää kohti, toisen ajan suhteen on caddiemasterilla oikeus käyttää tilanneharkintaa. Pelaajien yhteenlaskettu tasoitus ryhmissä on enintään 120. Caddiemasterilla on oikeus tehdä tähän poikkeuksia.

Ajanvaraus

Kun varaat peliaikaa, mieti valmiiksi päivä/kellonaika/kenttä sekä mahdollinen toinen vaihtoehto, jolloin haluat pelata. Tämän jälkeen soita, varaa Nexglfista/Teetimesta tai varaa paikanpäällä peliaikasi. Näin puhelinlinja on mahdollisimman vähän aikaa kerrallaan varattu. Pyri käyttämään nettiajanvarausta. Kanavagolfin pelioikeuden haltijalla on vapaa varausoikeus koko kaudeksi, kuitenkin max. 5 aikaa kerrallaan. Vieraspelaajilla ja jäsenillä varausoikeus on 3 vrk ennen peliaikaa. Jos haluat vuokrata golfauton tai mailat, tee tämä varaus etukäteen soittamalla caddiemasterille 044 2700 412. Ajanvaraus tehdään aina jäsennumerolla. Jäsennumeron unohtuessa voit tarkistaa sen caddiemasteriltamme. Salasanaa tarvitset, kun varaat peliaikaa kotisivuiltamme. 

Greeniä Koko Seutu vaihtopäivät kaudella 2021 (LG, MeG, IGS, HaGK)

Greeniä koko seutu vaihtopäiväkierroksen voi varata aikaisintaan 3 päivää etukäteen. Edun edellytyksenä on että aikaa varatessa mainitaan että pelaat GKS:n vaihtopäiväkierroksen. Vaihtopäiväkierroksesta tulee suorittaa toimistomaksu 10€ caddiemasterille. Tämä etu on ainoastaan kausipelioikeuden lunastaneille, omalla osakkeella pelaavalle.Voimassa arkisin 1.5- 30.9.2021

Ryhmävaraukset

Ryhmävarauksista voit tiedustella Jyrki Jallilta.

Puh. 044 210 5703, jyrki.jalli@kanavagolf.com tai 044 2700 411, johanna.viljamaa@kanavagolf.com

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu pelaamaan viimeistään 15 min ennen starttia.

Pukeutuminen

Pukeudu siististi ja urheilullisesti. Ota sää huomioon. Sinisiä (denim) farkkuja ei suositella käytettävän. Jalkineiksi soveltuvat golfkentän nurmialustalle sopivat urheilukengät tai golfkengät.

Tuloskortti

Täytä tuloskortti selkeästi; pelaajan koko nimi, jäsennumero, PELIPÄIVÄ. Tuloksiin merkitään pelaajan lyönnit ja lopuksi allekirjoitukset.

Ajanvarauksen peruutuskäytännöt kaudella 2021

  • Peliaika tulee peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä.
  • Tämä aika koskee kaikkia pelaajia ja lähtöaikoja, myös aamuaikoja.
  • Lähdön varaaja on vastuussa kaikista tekemistään varauksista ja vastaa alle 2 tuntia tapahtuvien aikojen perumisen kustannuksista.

Mikäli peliaikaa ei peruta viimeistään 2h ennen, lähtee ajan varanneelle pelaajalle järjestelmästämme no show – lasku 35€/ peruuttamatta jäänyt pelaaja. 

 Jaa